sabotaz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες την αλλη βδομαδα παω να αγορασω κινητο.Να ενημερωσω οτι δεν εχω καμια σχεση με smartphone και θα ειναι το πρωτο μου.Budgeτ εχω μεχρι 170 Ε μαξ.Εχω καταληξει σε αυτα τα 2.Normal χρηση θα κανω αντε κανα 2 παιχνιδια κανα skype και browsing.Πειτε μου τη γνωμη σας και αμα εχετε και καμια αλλη προταση σε αυτα τα λευτα ριχτε τη.
8elwADSL Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 L9 II πολύ καλό το έχει ένας φίλος,έχει τα πάντα.
poihths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 lg συμφωνω με τον απο πανω... κολλαει λιγοτερο απ το s4 που εχω εγω... τραγικη samsung
king2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 l9ii εννοειται.Ακομα και εδω τη samsung θα κραξετε ρε?Για σοβαρευτειτε και ελλατωστε το hating. 2
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εχε υποψην σου οτι το moto g ειναι λιγο πιο γρηγορο και οτι κατα πασα πιθανοτητα θα παρει και την επομενη εκδοση android. Εχει επισης το πλεονεκτημα του stock android, καλυτερης οθονης, μεγαλυτερης αυτονομιας. Το l9 ii εχει σαν πλεονεκτημα οτι παιρνει microsd και της λιγο καλυτερης καμερας. Ζυγισε τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα. Αν σε ενδιαφερει αρκετα το θεμα της microsd, τοτε δες και το moto g 4g που εχει microsd. Y.Γ. : Αν δεν εχει προβλημα να αγορασεις απο το amazon.co.uk, το moto g μπορει να σου ερθει 128€ τελικη: Moto G 8GB απο amazon.co.uk στις £90 . Δεν ειναι sim free, λειτουργει μονο με Vodafone Αγγλιας, αλλα αγοραζεις ενα unlock code απο ebay με £2 και το βαζεις με το που το ανοιξεις το κινητο. (στο ζηταει αυτοματα, τελειως απλη διαδικασια, 5 δευτερολεπτα ειναι). Συνολικο κοστος με μεταφορικα, ελληνικο ΦΠΑ, κοστος unlock code ειναι γυρω στα ~128€ .
poihths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 l9ii εννοειται.Ακομα και εδω τη samsung θα κραξετε ρε?Για σοβαρευτειτε και ελλατωστε το hating. offtopic mode samsunakias είμαι... αλλά τλκα δεν είναι τυχαίο που τη βρίζουν όλοι. Αυτο το touchwiz πρεπει να το πετάξει επιτέλους!!
king2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 offtopic mode samsunakias είμαι... αλλά τλκα δεν είναι τυχαίο που τη βρίζουν όλοι. Αυτο το touchwiz πρεπει να το πετάξει επιτέλους!! Βαζεις αλλο launcher και καθαρισες σε 2 λεπτα δεν χρειαζετε τετοιο hate.
poihths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Βαζεις αλλο launcher και καθαρισες σε 2 λεπτα δεν χρειαζετε τετοιο hate. δεν καταλαβες.. το touchwiz συνεχίζει να τρώει resources... anyway αν δεν θελεις/ετε να γίνουν καλύτεροι πρόβλημα του καθένος ειναι 1
king2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 δεν καταλαβες.. το touchwiz συνεχίζει να τρώει resources... anyway αν δεν θελεις/ετε να γίνουν καλύτεροι πρόβλημα του καθένος ειναι Εγω επειδη στο νοτε 3 το εχω απο την πρωτη μερα x note δεν ειχα ποτε κανενα lag και ετσι δεν με απασχολει το touchwiz.Τωρα ενας που παει και περνει samsung και παραπονιετε για το touchwiz καλυτερα να εκανε καλυτερη ερευνα αγορας πρωτου το παρει.
sabotaz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Eυχαριστω ολους για της γνωμες θα παω μαλλον στο Lg λογο καλυτερης εμφανισης
nickvts13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σημερα πηρα l9ii μηλαμε για φοβερο τηλεφωνο 2
poihths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σημερα πηρα l9ii μηλαμε για φοβερο τηλεφωνο +1000
nickvts13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 +1000 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.Απο που μπορω να ενεργοπιοησω το knock on?(το εχω αναβαθμισει σε kitkat)
poihths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.Απο που μπορω να ενεργοπιοησω το knock on?(το εχω αναβαθμισει σε kitkat) είναι για το G2 αλλα τα βήματα είναι τα ίδια
nickvts13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 είναι για το G2 αλλα τα βήματα είναι τα ίδια εμενα δεν ειναι οι ρυθμισεις ετσι αλλα ενταξει το βρηκα,ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα