Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα από μένα.
Μόλις παρέλαβα το συγκεκριμένο Modem/router της HOL μιας και το WLAN3 "παρέδωσε πνεύμα".
Η περιοχή που μένω δεν σηκώνει μεγάλες ταχύτητες (Παραλία Πατρών), αλλά σας αναφέρω εδώ τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου μήπως έχετε να μου πείτε κάτι που θα καλυτερέψει την κατάσταση.

Link Status Connected
Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate (Up/Down) 718/3337 kbps
Attainable Rate (Up/Down) 816/4000 kbps
Noise Margin (Up/Down) 12.5/11 dB
Line Attenuation (Up/Down) 26.1/50 dB
Output Power (Up/Down) 12.5/19.7 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth (Up/Down) 4/8
Interleave Delay (Up/Down) 784/452 ms
INP (Up/Down) 1.2/0.5 symbols
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors (Up/Down) 224/281
Annex Type AnnexA

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

50 attenuation4+ km μακρυα.καταρχην εγω θα προτεινα να παρεις και κανα αλλο ρουτερ.δεν βλεπω να δεις προκοπη γενικα  με το zte.δεν ξερω αν σου εχει κανει τα κλασσικα προβληματα που κανει στους περισσοτερους.χαμηλο σημα στο wireless,χαμηλο συγχρονισμο(αυτο πρεπει να το συγκρινεις με το παλιο router  που ειχες),αποσυνδεσεις.και δυστυχως η Hol οπως και οι περισσοτεροι παροχοι πλεον δινουν αυτα τα ρουτερ της συμφορας.

θα παιξεις λιγο λιγο λιγο καλυτερα αν πεις στην Hol να σου παει το margin στο 9 απο 11.θα μπορουσαν να στο πανε και στο 6 αλλα και δεν θα κερδισεις πολυ εως καθολου λογω χαλια γραμμης αλλα μετα μπορει να εχεις και θεματα με αποσυνδεσεις.συν οτι 6 το πιο πιθανο θα ειναι να στο αρνηθουν.αν στο βαλουν για δοκιμη τοτε καλος το βλεπεις πως θα παιξει.απλα δεν εχει νοημα να μπει τοσο χαμηλο margin με τετοιο ρουτερ.θα δεις ασπρη μερα αμα αλλαχτουν τα καφαο και μπουν kv και παρεις vdsl απο εκει.

ελπιζω μονο να μην παιζεις παιχνιδια και θες και fast path:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...