Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το socket που λες εννοεις της κάρτας γραφικών η του επεξεργαστή?

Τι θα προτείνατε?1150 η 1155? Και μια καρτα γραφικων αν είναι για να τα παραγγειλω

Θεωρώ πως είναι πολυ καλή σύνθεση..Τεο μιας και είσαι ο μέντορας μου γιατί στη δική σου σύνθεση πάτησα εσύ τι λές? :-)

Δημοσ.

απογοητευμένος σαν μέντορας...

Σου έκανα ένα build στο οποίο χώρεσα R9 270X και ssd και μου έκανες ένα προηγούμενης γενιάς χωρίς ssd...

• Like 1
Δημοσ.

Το socket που λες εννοεις της κάρτας γραφικών η του επεξεργαστή?

Τι θα προτείνατε?1150 η 1155? Και μια καρτα γραφικων αν είναι για να τα παραγγειλω

Θεωρώ πως είναι πολυ καλή σύνθεση..Τεο μιας και είσαι ο μέντορας μου γιατί στη δική σου σύνθεση πάτησα εσύ τι λές? :-)

Το 1155 είναι ξεπερασμένο πλέον.

σε 1150 θα πάς.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ..Δεν ηξερα ποιο είναι όντως καλύτερο..ΤΕΟ δεν προσεξες καλα ssd είχα βάλει.. :-D

Το Socket LGA 2011 και Socket LGA2011-3 είναι νεότερα απο 1150 δηλαδή? Να κοιταξω να βάλω κάτι τέτοοι?Και κατι ακομα γιατι σας εχω πρήξει όλους..όποιο socket εν τέλει και να πάρω να δώ το cache του να είναι πάνω απο 8 η 8 είναι καλά?Γιατί βρίσκω τον

INTEL CORE I7-4820K 3.70GHZ LGA2011 - BOX  (PER.558436) 290.10arrow_description.png ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU     ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   SOCKET LGA2011     ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:   INTEL product_basket_small.jpg

arrow_description.png ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:   4 CORES  •  10MB CACHE  •  3.9GHZ  •  22NM  •  130W  •  NO GRAPHICS  •  IVY BRIDGE-E

και τον

PER.558462.jpg

INTEL CORE I7-4790 3.60GHZ LGA1150 - BOX  (PER.558462) 275.80arrow_description.png ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU     ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   SOCKET LGA1150     ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:   INTEL product_basket_small.jpg arrow_description.png ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:   4 CORES  •  8MB CACHE  •  4.0GHZ  •  22NM  •  84W  •  INTEL HD 4600 GRAPHICS  •  HASWELL

Ποιος είναι καλύτερος..??

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ..Δεν ηξερα ποιο είναι όντως καλύτερο..ΤΕΟ δεν προσεξες καλα ssd είχα βάλει.. :-D

Το Socket LGA 2011 και Socket LGA2011-3 είναι νεότερα απο 1150 δηλαδή? Να κοιταξω να βάλω κάτι τέτοοι?Και κατι ακομα γιατι σας εχω πρήξει όλους..όποιο socket εν τέλει και να πάρω να δώ το cache του να είναι πάνω απο 8 η 8 είναι καλά?Γιατί βρίσκω τον

INTEL CORE I7-4820K 3.70GHZ LGA2011 - BOX  (PER.558436) 290.10arrow_description.png ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU     ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   SOCKET LGA2011     ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:   INTEL product_basket_small.jpg

arrow_description.png ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:   4 CORES  •  10MB CACHE  •  3.9GHZ  •  22NM  •  130W  •  NO GRAPHICS  •  IVY BRIDGE-E

και τον

PER.558462.jpg

INTEL CORE I7-4790 3.60GHZ LGA1150 - BOX  (PER.558462) 275.80arrow_description.png ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU     ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:   SOCKET LGA1150     ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:   INTEL product_basket_small.jpg arrow_description.png ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:   4 CORES  •  8MB CACHE  •  4.0GHZ  •  22NM  •  84W  •  INTEL HD 4600 GRAPHICS  •  HASWELL

Ποιος είναι καλύτερος..??

Αγαπητε φιλε, το να ρωτησεις συμβουλες επειδη οπως λες εχεις χασει επαφη με την τωρινη τεχνολογια στο PC ειναι σωστη σκεψη και σε τιμα.Και εγω και ο καθενας μας εχουμε ελλειπη γνωση σε καποιους τομεις και πολυ καλη σε καποιους αλλους,ειναι απολυτα φυσιολογικο.

Αλλα εφοσον σου εδωσαν καλες προτασεις,το να ψαχνεις μετα εσυ απο εδω και εκει,απο την στιγμη που δεν ξερεις,μονο χρονο τρως και παντα θα φτανεις σε λαθος συμπερασμα.Απλα ακολουθησε την προταση του Teo.

Και κατι αλλο.Το να εχει καποιος αρκετα χρηματα να διαθεσει για εναν ακριβο υπολογιστη δεν σημαινει τιποτε,αν αγορασει κατι που ναι μεν ειναι πολυ καλο,αλλα κατα πολυ υπερανω απο αυτα που χρειαζεται.Οι Αγγλοι εχουν εναν ωραιο ιδωματισμο για αυτην την περιπτωση. ''The white elephant in the living room''.  Που σημαινει μεταφρασμενο στην δικη μας περιπτωση,οτι θα ηταν ανοητο να αγορασεις ενα πολυ ακριβο μηχανημα και να χρησιμοποιησεις το 40% για παραδειγμα της ικανοτητας του.Και να καθεσαι να το κοιτας. :)

Στις μερες μας η τεχνολογια εξελισσεται πολυ γρηγορα με αποτελεσμα, οσο πιο ακριβο hardware αγοραζεις,τοσο πιο πολλα χρηματα πετας στα σκουπιδια γιατι σε ενα χρονο το υλικο σου θα εχει χασει ενα 20-25% της αξιας του,λογω του καινουργιου,καλυτερου και συχνα φτηνοτερου υλικου που βγαινει μεσα σε αυτον τον χρονο.

Το συμπερασμα ειναι οτι εχουν περασει και πανε οι εποχες που ελεγε ο κοσμος αγοραζω κατι ακριβο για να μου κρατησει χρονια,στους υπολογιστες. Το σωστο σκεπτικο ειναι αγοραζω κατι οσο πιο φτηνα γινεται που να καλυπτει τις αναγκες μου.Ετσι και λιγοτερα χρηματα χανω(που ειναι μοιραιο,ουτως η αλλως)και κανω την δουλεια μου μια χαρα.

Και gaming με λιγοτερο απο 23' οθονη ειναι κακογουστο αστειο.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...