rafinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά να ζητήσω συγγνώμη αν δημιουργώ σε λάθος μέρος το θέμα αλλά δεν ήξερα που να το δημιουργήσω... Επίσης να πω ότι δεν έχω σκοπό να αγοράσω το παρακάτω προϊόν απλά θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με αυτό... πως γίνεται οι ραμ να είναι συμβατές μόνο με amd επεξεργαστή - μητρική; http://www.ebay.com/itm/New-8GB-4X2GB-DDR2-667Mhz-PC2-5300-240pin-Dimm-Memory-Ram-Fit-AMD-Motherboard-/121217072565?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item1c3919bdb5
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πιθανότατα γράφει βλακείες στην περιγραφή. Υπήρχαν κατά καιρούς ram που διαφημίζονταν ως AMD only ή SLi edition από την ocz, αλλά έπαιζαν κανονικά σε όλα τα συμβατά chipsets. H μόνη διαφορά που είχα πετύχει εγώ, ήταν τις SLi edition να τις αναγνωρίσει η 780i μητρική στο bios και να ρυθμίσει αυτόματα τις κατάλληλες συχνότητες - ρεύματα - timings. Πράγμα που θα έπρεπε να συμβαίνει ούτως η άλλως.
VasKag Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 αναφερει οτι ειναι high density και οχι low density, που ειναι και το πιο συνηθες στις μνημες. Οι high density ειναι γενικα πιο φτηνες στο ebay αλλα εχουν (οπως λενε δλδ) θεμα συμβατοτητας με intel chipsets. τωρα στην πραξη δεν ξερω αν ισχυει, αλλα για να το γραφουν ΟΛΟΙ οι πωλητες, καποια αληθεια θα υπαρχει.
mastoras007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Πρίν λίγο καιρό ήθελα να αγωράσω τέτοιες μνήμες για intel και το είχα ψάξει είχα κάνει και εδώ ένα θέμα σχετικό. μιλόντας με διάφορους εντός και εκτός forum οι απόψεις είναι διαφορετικές άλοι λέγανε οτι κάνουν άλοι όχι.. Με τεχνικό που μίλησα μου είπε οτι κάνουν κανονικά.. εγώ εντέλη παρήγειλα της ποιο ακριβές για αυτές δηλαδή που είναι συμβατές με intel για να είμαι σίγουρος. Απλά να ξέρεις οι κινέζοι είναι και λίγο περίεργοι σ αυτά πχ εγώ πήρα ένα σέτ απο 2gbχ4 σύνολο 8 gb και τα ήθελα για 4 διαφορετικούς υπολογιστές απο 2gb και ο κινέζος μου έλεγε οτι δέν πρόκειτε να δουλεψουν έτσι και οτι δουλευουν μόνο όλες μαζί κάτι που δέν ιχσύει δουλέψαν μιά χαρά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα