Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν μου φενετε και τοσο απιστευτο πια η δευτερη οθονη. το psvita εχει αφη στο πισω μερος, θα μπορουσε να ειναι χρήσιμο για gestures/games

η οποια πισω οθονη αφης στο ps vita ειναι σκοτωμα στα παιχνιδια αφου την πατας χωρις να το καταλαβαινεις  :shifty:

(κλασσικο παραδειγμα στο καινουργιο rachet and clank trilogy που επαιζα αγωνες hoverboard και οποτε παταγα να πηδηξει να κανει κολπο μου σκοτωνοτανε στην προσγειωση. μου πηρε 5 λεπτα να καταλαβω οτι γινοτανε επειδη ακουμπουσε το δαχτυλο μου πισω.. ή στο jak and daxter που αλλαζει την καμερα σε 1st person αν την αγγιξεις καταλαθος το οποιο ειναι τραγικο οταν εισαι σε μαχη..)

τωρα για την συγκεκριμενη προσθηκη προσωπικα θα την χαρακτηριζα αχρειαστη. απλα σε γλυτωνει απο μερικα κλικ σε μερικες εφαρμογες (οι οποιες δεν νομιζω να αυξηθουν ιδιαιτερα κιολας)

Δημοσ.

Ευχαριστώ δε θα πάω. Δεν είναι αυτή η καινοτομία που περίμενα.

Αυτό που θέλω είναι να δούμε 3-4 μέρες ή ακόμα κι εβδομάδα αυτονομία στη μπαταρία. Το αν θα έχει μια κουτσουλιά για οθόνη στο πλάι δε μου λέει τίποτα.

Δημοσ.

"Τα κινητά αφής είναι άχρηστα", "πατιέται ότι να'ναι", "όταν μιλάς πατιούνται πράγματα", "δεν έχεις έλεγχο!" "Full qwerty σαν τα blackberry είναι ο καλύτερος χειρισμός σε κινητά", "κουμπιά να ξέρεις ακριβώς τι πατάς!", "pen και μλκς!"

παρόμοια σχόλια μέχρι να κυκλοφορήσει το iphone με capacitive αντί Resistive touchscreen, και με ambient sensor για απενεργοποίηση της οθόνης όταν πλησιάζει στο αυτί.

Τεχνολογίες δλδ που δεν φαίνονταν παρα μόνο στη χρήση, όχι με το μάτι.

Όσοι το πιάνετε κάντε τον παραλληλισμό.

protip: και να μην έγινε καλή υλοποίηση της ιδέας είναι επιτέλους μια, μετά απο πολύ καιρό, καλή και πρωτότυπη ιδέα για βελτίωση της χρήσης των smartphones.

• Like 6
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά ανακοίνωσε πουθενα η Samsung οτι ολοι οι έλληνες χρήστες είναι αναγκασμένοι να το αγοράσουν αλλιώς θα τους καεί το Playstation;

Απο ένα βίντεο ήρθατε ολοι οι ειδικοί να μας πείτε οτι δεν πιάνεται με τίποτα αυτό το πράγμα, θα το πατάτε με τα δάχτυλα σας, μπλα μπλα μπλα.

Ευτυχώς που είστε και εσείς. Αυτοί που πληρώνει η Samsung για R&D αποκλείεται να το σκέφτηκαν. Να'στε καλα που υπάρχετε.

Με τα τωρινά δεδομένα δε θα το επέλεγα για συσκευή μου, κυρίως λόγο μεγέθους, αν και το κυρτό μέρος είναι έξυπνη λύση για ειδοποιήσεις. Αν βρουν έξυπνους τρόπους να το εκμεταλλευτούν νομίζω οτι θα φορεθεί πολύ.

Επίσης με τα τωρινά δεδομένα δε θα επέλεγα και iPhone για συσκευή μου. Το λέω μηπως αποφασίσει η Apple τελικά να μην το κυκλοφορήσει, γιατι είμαι μεγάλος έλληνας μπαλαδόρος και δε βλέπω λόγο να υπάρχει το iPhone.

Εγώ δεν έπιασα αυτό με τις Selfie. ειδικό Software για Selfie σε πλήρως επαγγελματική συσκευή; Που πάει αυτός ο κόσμος;

• Like 1
Δημοσ.

gimmick..καθαρα για λογους εντυπωσιασμου.Πρεπει να πιανεις το τηλ με συγκεκριμενο τροπο για να μην πατας οτι να ναι.Και σιγα μην κατσει καποιος προγραμματιστης να ασχοληθει με το sdk για ενα μονο τηλεφωνο που εχει αυτη τη δυνατοτητα

Φυσικά και θα ασχοληθεί, γιατί η ίδια η Samsung θα τους πληρώσει για να το κάνουν. Έτσι έκανε και με το πενάκι στα Note εξάλλου, μέσω διαγωνισμών, συνεργασιών κτλ. 

Το αν θα "πιάσει", είναι άλλη ιστορία. Αν λειτουργεί ως αυτόνομο πάντως, ίσως να βοηθάει στη διαχείριση μπαταρίας

Δημοσ.

Άρε nokia πόσο μπροστά είσαι εμένα μου θυμίζει nokia xpress 5800 με τα πλαινα κουμπάκια

fixed

Double fixed

Χωρίς παρεξήγηση αλλά ταιριάζουν τα νούμερα.

Triple_facepalm.png

Δημοσ.

Στην ουσία είναι proof of concept συσκευή: η κυρτή οθόνη δουλεύει και είναι εμπορεύσιμη πλέον. Από εδώ και πέρα, ας βρεθεί ο "μάγκας" που θα την αξιοποιήσει κατάλληλα.

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται πανέμορφο, ειδικά το άσπρο και τα specs κορυφαία βεβαίως! Σχετικά με την δυσκολία στο κράτημα, συνηθίζεται και σίγουρα θα βγουν θήκες ειδικές κ.λ.π. Μόνο πρόβλημα η τιμή του που σίγουρα θα είναι στα ουράνια.  

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος πως όταν βγήκε το πρώτο Note πολλοί από σας το χλευάσατε..Κρίμα που πέσατε έξω και τελικά αυτή η συσκευή κυριαρχεί σε όλους τους τομείς.

επισης κυριαρχει η πρεζα,oι παπαδες,οι κλαρινογαμπροι,τα ξεκολα,οι τυποι που βρωμανε στο λεωφορειο,οι παθητικοι ανθρωποι και αλλα ωραια.Αυτο τι παει να πει?Ο'τι κυριαρχει αξιζει?Παρτο αλλιως μεγαλε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αzuli συγκρινεις ανθρωπινες συμπεριφορες που κυριαρχουν με καταναλωτικά αγαθά που κυριαρχούν; Νταξ Καταλαβαίνω την αναγκη για επιχείρημα αλλα συγκρινε το με κατι αλλο ξερωγω.

Επι του θέματος η οθονη κερδισε την προσοχή μου. Απο τη στιγμη που κατατα τα specs ειναι ιδια με του note 4 συν το εξτραδακι της οθονης why not. Το κυριο ερωτημα ειναι που θα φτασει αυτη η νεα τεχνολογια. Θελω να πω, οταν περναμε το πρωτο μας κινητο με την 0,Χ ΜΡ καμερα, κανεις δε φανταζοταν πως θα ανεβαζει τοπια με σουπερ ανάλυση στο instagram ξερωγω. Για να μην το παω ακομα πιο πισω σε φαση "χρωματιστη οθόνη, yeah right αχρηστη τι τη θελω για να βλεπω τα sms μου εγχρωμα?" και παρε τωρα χάρτες στο κινητο πχ.

Οποτε ναι, προσωπικά στηριζω στη θεωρια το Εdge μενει να το δουμε και στην πραξη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...