Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα τώρα, μου φαίνεται τέλειο...αν είχα πολλά λεφτά θα ήταν σίγουρα το επόμενο μου κινητό...

Πανέμορφο, με δυνατά χαρακτηριστικά...αν κ μου φάνηκε σαν να κολλάνε λίγο... ίσως το παιδί που έκανε την παρουσίαση να μην το ακουμπουσε πολύ καλά, το παθαίνω και εγώ καμία φορά με το κινητό μου...η έξτρα οθόνη είναι το κάτι άλλο μιας κ μπορείς να χειρίζεσαι πχ μια ταινία χωρίς να πρέπει να μικραινεις το πλαίσιο αναπαραγωγής της...

• Like 2
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Πρέπει να είναι πολυ άβολο στη χρήση. Και δεν υπήρχε λόγος να κανουν κατι τετοιο... απ'οτι φαίνεται έπρεπε sony και καλά να αξιοποιήσουν κάπως μια κυρτή οθόνη.</p>

Αυτές τις μέρες μπαίνω να διαβάσω κανά νέο και το μόνο σου μέλημα είναι να θάψεις ότι δεν είναι με μηλαράκι... σε όλες τις ειδήσεις συνέχεια το ίδιο... πιο γραφικός κι από το Περτούλι...

Το κινητό δείχνει ωραίο.. by the way.. αν και με βλέπω για nexus X

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος πως όταν βγήκε το πρώτο Note πολλοί από σας το χλευάσατε..Κρίμα που πέσατε έξω και τελικά αυτή η συσκευή κυριαρχεί σε όλους τους τομείς.

Επίσης καλο θα ήταν πριν βγάλει η οποιαδήποτε εταιρία μια συσκευή να έρχεται εδώ στο ΕΛΛΑΝΤΑ και να ρωτάει τους forumαδες που ξέρουν τα ΠΑΝΤΑ.
Καληνύχτα σας ;)

Σημερα μαθαμε στο insomnia, οταν αν μια εταιρια βγαλει κατι επιτυχημενο, εχει το απυροβλητο.

Και οταν φυσικα παρουσιασει κατι καινουργιο, ΠΡΕΠΕΙ να το δοξασουμε και να το επικροτησουμε.

Nα σου θυμισω και αλλες αποτυχιες της Sammy? Πχ beam?

• Like 3
Δημοσ.

καλα το beam ηταν αποτυχία γιατι κανεις δεν θα ηθελε ενα προτζεκτορα στο κινητό του, ειναι τελείως δύσχρηστο οταν το κρατας, πρεπει να ειναι καπου σταθερο και ηταν μονο για ταινιες. των 10 λεπτων.

1000 καλύτερα ενας προτζεκτορας τσεπης

μπορει και αυτο να ειναι δύσχρηστο, προσωπικά την ιδεα για αφη στο πισω μερος για gestures την βρισκω πιο πρακτική

Σημερα μαθαμε στο insomnia, οταν αν μια εταιρια βγαλει κατι επιτυχημενο, εχει το απυροβλητο.

Και οταν φυσικα παρουσιασει κατι καινουργιο, ΠΡΕΠΕΙ να το δοξασουμε και να το επικροτησουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω άβολο. Πρέπει να το κρατάς όπως ο τύπος στη φωτο για να μην πατιούνται τα κουμπιά στο κυρτό μέρος.

Δημοσ.

Ειδες που μαθαινεις και κατι καθε μερα ;)

Δημοσ.

Επίσης καλο θα ήταν πριν βγάλει η οποιαδήποτε εταιρία μια συσκευή να έρχεται εδώ στο ΕΛΛΑΝΤΑ και να ρωτάει τους forumαδες που ξέρουν τα ΠΑΝΤΑ.

Καληνύχτα σας ;)

Κατσε, κατσε μην πεφτεις για υπνο! Την αμολας και φευγεις. Αυτο κανεις.

Την εκανε τη λαλακια η σαμσουνγκ. Εβαλε την κυρτη επιφανεια σε λαθος σημειο. Να μην το πουμε? Να το κουκουλωσουμε και να πουμε Μπραβο Σαμυ?

Οταν βγαλει η HTC κυρτο τηλ, θα τοποθετησει την κυρτοτητα ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ! τοσο δυσκολο ειναι? Τοτε θα το επικροτησουμε κυριε. (Πλακα κανω, δε μαλωνω κανεναν) :)

Εγω θελω να πω ΜΟΝΟ ενα μπραβο στη σαμσουνγκ που εβγαλε το πρωτο αεροδυναμικο κινητο! Δοξαστε την. Το επομενο μοντελο θα βγει με κυμματιστη οθονη. Το βλεπω να 'ρχεται. Το μεθεπομενο σε σχημα Elder Scroll. The dog is gonna freak out. The multicolored goat will laugh.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους και κάτι διαφορετικό. Δεν θα τους βολέψει όλους αλλά σίγουρα έχει τη χρησιμότητα του. Στην πράξη βέβαια θα φανεί αν έχει μέλλον.

Δυστυχώς η samsung δεν έχει τους spindoctors της φρουτένιας εταιρίας που θα είχαν παρουσιάσει αυτή την οθόνη σαν τη μεγαλύτερη εφεύρεση μετά τον τροχό...

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα ειναι ας βαλουμε κυρτη οθονη και μετα οτι μας καπνισει μπας και φανει χρησιμη...... α ρε τζομπς πεθανες και πηρες μαζι σου ολες τις καινοτομιες... τι βλακειες εχουμε να δουμε ακομα...

Δημοσ.

πολυ ομορφο και πρωτοτυπο...και με λιγη σκεψη θα το αξιοποιησουν καπως στο επακρο σα χαρακτηριστικο...και επιτελους ενα διαφορετικο τηλεφωνο...well played sammy

• Like 4
Δημοσ.

Για όσους κράζετε το παρόν τηλέφωνο, που αν μη τι άλλο έχει κάποια καινοτομία, θυμηθείτε σε μερικές μέρες που θα παρουσιασει η Εταιρία το δικό της τηλέφωνό χωρίς καμία ουσιαστική καινοτομία, να το εξυψώσετε και να το υμνήσετε σαν να ήρθε από το μέλλον.

Εντάξει, είμαι WPάκιας αλλά το να κράζετε οτιδήποτε "μη φρούτο" έχει καταντήσει κάπως.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίο κόλπο φαίνεται με το πλευρικό,προσωπικά σαν αριστερόχειρας δεν θα έχω πρόβλημα να πατήσω κατά λάθος τα κυρτο-κουμπάκια.

Από εκεί και πέρα ίδωμεν,εάν είναι χρηστικό θα φανεί στην χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...