alex74 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα θελω να βαλω ups σε ενα ιατρικο μηχανημα ο τεχνικος που το εστησε ειπε οτι χρειαζομε ενα ups 3000kva για να κταταει το μηχανημα ανοιχτο 20 με 30 λεπτα σε περιπτωση διακοπης θελω να μου πειτε αν ξερεται τα εξης α)συστηστε μου ενα καλο και αξιοπιστο ups )βαση αυτων που ειπε ο τεχνικος ποια περιπου ειναι η καταναλωση του μηχανηματος σε watt? ευχαριστω
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι το μηχάνημα πέρα από το ρεύμα που χρειάζεται για να γεμίσει η μπαταρία, στην συνέχεια καταναλώνει όσο ρεύμα απαιτεί το ιατρικό μηχάνημα την ώρα λειτουργίας του. Για τιμές ψάξε στο google, ενδεικτικά: http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?keyphrase=ups+3000kva
valadisb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 εεε...! Το πρωτο που πρεπει να μαθεις ειναι οτι σε αυτο το επιπεδο Kva και αξιοπιστο ειναι λιγακι τσιμπημενο εχεις ρωτησει καθολου τιμη? Παντως υπολογιζε πανω απο 700 ευρω για κατι καλο οχι πολλη καλο απλα καλο! 3kva=2030 watt στο περιπου!
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ρώτησε την εταιρεία που αντιπροσωπεύει το μηχάνημα να σου προτείνει ενα ups 2
hawkpilot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πες μας πόσο είναι το φορτίο που θέλεις να κρατήσεις 20-30 λεπτά. καλησπερα θελω να βαλω ups σε ενα ιατρικο μηχανημα ο τεχνικος που το εστησε ειπε οτι χρειαζομε ενα ups 3000kva για να κταταει το μηχανημα ανοιχτο 20 με 30 λεπτα σε περιπτωση διακοπης θελω να μου πειτε αν ξερεται τα εξης α)συστηστε μου ενα καλο και αξιοπιστο ups )βαση αυτων που ειπε ο τεχνικος ποια περιπου ειναι η καταναλωση του μηχανηματος σε watt? ευχαριστω
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ιατρικό μηχάνημα ακριβώς; Άλλο ρεύμα τραβάει ο αναπνευστήρας π.χ, άλλο ο τροχός του οδοντιάτρου.. (όπως και να΄χει, λίγο δύσκολο να βρεις ασφαλή απάντηση εδώ μέσα, καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον ειδικό, ειδικά αν πρόκειται για μηχάνημα που στηρίζει την ζωή του κάποιος πάνω).
tmjuju Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα σοβαρό APC Smart-UPS 3KVA κοστίζει >1200 ευρώ http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/prostatia-tasis/ups-statheropoiites-tasis/apc-smart-ups-smt3000i-3000va Επιβεβαίωσε άρα άλλη μια φορά τις ανάγκες σου, δες και το manual τις συσκευής
alex74 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 το μηχανημα παραγη μαλλον ηλεκτρομαγνητικα πεδια για θεραπεια ορισμενων παθησεων και εχει πανω και καποιας μορφης υπολογιστη με σκληρο για να φορτωνει το προγραμα που χρειαζετε για την καθε θεραπεια πιο πολυ το ups το θελουμε για να προλαβενουμε κα κλεισουμε εμεις το προγραμα και το μηχανημα σε περιπτωση διακοπης 5-10 λεπτα περιπου χρειαζομαστε.τωρα δεν ξερω τι ρευμα καταναλωνει το μονο που ξερω ειναι οτι ο τεχνικος ειπε οτι χρειαζετε 3000kva για να κρατηση 20 με 30 λεπτα.
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία τότε κάνε είτε αυτό που είπε ο NikosKallithea είτε ξαναρώτα άλλον τεχνικό για να ακούσεις μια επιπλέον γνώμη γιατί η συσκευή που θα χρειαστείς κοστίζει αρκετά και μπορεί να επιλέξεις λάθος συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα