Προς το περιεχόμενο

Αποκωδικοποιητής με HDMI

pavloa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιον αποκωδικοποιητή με HDMI μου προτείνετε να πάρω;;; Και ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω την οθόνη του pc με τον αποκωδικοποιητή; η οθόνη έχει HDMI...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι δύο συνηθέστερα προτεινόμενοι στα τεχνολογικά forum είναι ο Crystal Audio Premium-HD και ο Ferguson Ariva T650i.

Αφού η οθόνη έχει είσοδο HDMI, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην δέχεται σήμα κάποιου εξωτερικού αποκωδικοποιητή HD.

Τις τελευταιες μερες προσπαθω να ενημερωθω για τους αποκωδικοποιητες γιατι συντομα θα χρειαστω κι εγω. Τεινω προς τον Ferguson Ariva T650i μιας και εχω διαβασει τα καλυτερα σχολια. Εχω μπει και στο αντιστοιχο site για τα χαρακτηριστικα του. Θα μπει σε μια Samsung με HDMI. Αυτο που θελω να ρωτησω για να το ξεδιαλυνω μια και καλη ειναι :

Ο Ferguson Ariva T650i παιζει αρχεια .mkv στα 720p με ελληνικους .srt υποτιτλους;

Μαλλον θα τον χρησιμοποιω με USB flash 32GB (αυτο). Υπαρχει θεμα;

Επισης εχω ενα WD My Passport 1ΤΒ. Θα μπορει να το διαβασει;

Τις τελευταιες μερες προσπαθω να ενημερωθω για τους αποκωδικοποιητες γιατι συντομα θα χρειαστω κι εγω. Τεινω προς τον Ferguson Ariva T650i μιας και εχω διαβασει τα καλυτερα σχολια. Εχω μπει και στο αντιστοιχο site για τα χαρακτηριστικα του. Θα μπει σε μια Samsung με HDMI. Αυτο που θελω να ρωτησω για να το ξεδιαλυνω μια και καλη ειναι :

Ο Ferguson Ariva T650i παιζει αρχεια .mkv στα 720p με ελληνικους .srt υποτιτλους;

Μαλλον θα τον χρησιμοποιω με USB flash 32GB (αυτο). Υπαρχει θεμα;

Επισης εχω ενα WD My Passport 1ΤΒ. Θα μπορει να το διαβασει;

Εξαιρετική επιλογή, αν όχι η καλύτερη, με μόνο μειονέκτημα ότι είναι κάπως ακριβότερη από τον ανταγωνισμό.

Στο e-shop δίνουν μαζί με τον αποκωδικοποιητή και το Ferguson W03 Wi-Fi Adapter, που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε θέλεις (έχει chipset Ralink RT5370), αλλά θεωρώ ότι είναι άχρηστο στον Ferguson, μιας και έχει πολύ περιορισμένες και δύσχρηστες διαδικτυακές δυνατότητες. Η μόνη χρήσιμη δικτυακή λειτουργία που ίσως σε ενδιαφέρει είναι το τοπικό streaming από VLC server που τρέχει σε υπολογιστή του τοπικού δικτύου. Δυστυχώς δεν μπορείς να αγοράσεις μόνο του τον αποκωδικοποιητή σε χαμηλότερη τιμή. Βέβαια η τιμή του e-shop είναι ίσως η χαμηλότερη της αγοράς, και συμπεριλαμβάνει και το original Wi-Fi Adapter.

Αναπαράγει απροβλημάτιστα αρχεία mkv ανάλυσης 1080p με ήχο Dolby Digital, όχι όμως με ήχο DTS. Δεν γνωρίζω όμως αποκωδικοποιητές που υποστηρίζουν ήχο DTS, οπότε το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί συγκριτικό μειονέκτημα.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα με USB Flash Drives 32GB, τον χρησιμοποιώ με ένα Lexar JumpDrive S23 32GB.

Ωραια. Για το Wi-Fi Adapter δεν καιγομαι κιολας, αλλα αφου ειναι στο πακετο, να πω οχι;

Να υποθεσω πως εξωτερικους σκληρους τυπου WD My Passport δεν τους διαβαζει... Θα θελει καποιον με εξωτερικη τροφοδοσια, σωστα;

Και κατι τελευταιο : Εχει ακουσει καποιος για καποιο νεο μοντελο που θα ερθει συντομα (οχι απαραιτητα Ferguson); (οχι ο,τι ξερω και ποτε βγηκε το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα νομιζω πως εχω επισκεφτει σελιδα με σχολια απο το 2012 ή αρχες 2013)

Να υποθεσω πως εξωτερικους σκληρους τυπου WD My Passport δεν τους διαβαζει... Θα θελει καποιον με εξωτερικη τροφοδοσια, σωστα;

Η ενσωματωμένη USB θύρα παρέχει 300mA, ενώ οι προδιαγραφές του USB είναι 500mA, άρα ανάλογα με τη μέγιστη κατανάλωσή τους, κάποιοι εξωτερικοί δίσκοι 2.5" δουλεύουν, και κάποιοι πιθανώς όχι. Υποθέτω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο USB hub με εξωτερική τροφοδοσία, αν και αυτό ανεβάζει το κόστος. Έχω δοκιμάσει USB hub χωρίς τροφοδοσία, και δουλεύει κανονικά, απλώς εάν του βάλεις πολλές συσκευές μαζί απολαμβάνεις ένα ωραίο reset.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...