NikosBond Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, μια ηλίθια ερώτηση και από εμένα Οι επεξεργαστές στις διάφορες σελίδες που ψάχνω(θέλω να φτιάξω νέο pc) γράφουν και μια συχνότητα της Ram Λογικά θα σημαίνει ότι είναι η κατώτερη που πρέπει να επιλέξουμε για να λειτουργεί ο cpu πλήρως και δεν πειράζει να βάλουμε μεγαλύτερη, αλλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα μήπως είναι τελικά η μέγιστη συμβατή Πείτε μου ότι κάνω λάθος να τελειώνουμε
saflom Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, μια ηλίθια ερώτηση και από εμένα Οι επεξεργαστές στις διάφορες σελίδες που ψάχνω(θέλω να φτιάξω νέο pc) γράφουν και μια συχνότητα της Ram Λογικά θα σημαίνει ότι είναι η κατώτερη που πρέπει να επιλέξουμε για να λειτουργεί ο cpu πλήρως και δεν πειράζει να βάλουμε μεγαλύτερη, αλλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα μήπως είναι τελικά η μέγιστη συμβατή Πείτε μου ότι κάνω λάθος να τελειώνουμε χαχαχα πως πας ξυπόλητος στα αγκάθια να φτιάξεις pc. :P Δωσε το μοντέλο της μητρικής να χεις βοήθεια με παράδειγμα. Ram μεγαλύτερης ταχύτητας δεν πειράζει θα δουλέυει όσο λέει η μητρική.
NikosBond Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Dont worry ξυπόλυτος στα αγκάθια δεν είμαι με την καμία, είναι απλά το μόνο πράγμα που δεν ήμουν σίγουρος εδώ και λίγο καιρό και ντρεπόμουν να ρωτήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα