TheCaptainSS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Λοιπόν, εγώ και ένα φιλαράκι θέλουμε να βγάλουμε δίπλωμα οδήγησης για μηχανάκι 50cc.. Είμαστε 16 χρονών. Το θέμα είναι ότι έχουμε μπερδευτεί. Για αυτό θέλω την βοήθειά σας! Το δίπλωμα βγαίνει σε σχολή οδηγών ή στην τροχαία? Αν δίνουμε στην τροχαία, δίνουμε μόνο σήματα? Και πόσο κοστίζει το δίπλωμα συμπεριλαμβανομένων παραβόλων? Να σημειωθεί ότι και οι δύο ξέρουμε να οδηγούμε μηχανάκι. Ευχαριστώ πολύ.
akpe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος, τώρα πια σε σχολή οδηγών. Περισσότερα εδώ. 1
TheCaptainSS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος, τώρα πια σε σχολή οδηγών. Περισσότερα εδώ. Ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά θέλω κάποιον να μου πει σίγουρα.
Dare-Devil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Το δίπλωμα για 50 cc είναι πλέον αρμοδιότητα του υπουργείου συγκοινωνιών και πας κανονικά σχολή κάνοντας τις ώρες που ορίζει ο νόμος για Θεωρία αυτοκινήτου (σήματα κτλ) και τις ώρες πρακτικής με το μηχανάκι . Καλά να περάσεις και το λέω γιατί όταν είχα βγάλει με το παλιό σύστημα για μοτοποδήλατο (πριν 7 χρόνια) η όλη διαδικασία ήταν 0 μαθήματα να περάσεις τις εξετάσεις σημάτων και καπάκια να δώσεις πρακτική που σε βάζαν απλα να κάνεις ένα 8άρι ενώ τώρα σε βάζουν να κάνει πολλά πραγματα. Ασε που γενικά τότε δεν κόβαν σε περνάγαν για πλάκα. Ασε που το όλο κόστος ήταν αν θυμάμαι καλά 120-140 ευρώ ενώ τώρα θα πληρώσεις πολλάαα περισσότερα λόγο μαθημάτων.Αλλά καλύτερα που έγινε έτσι . Ήταν τραγικό ο τρόπος που χορηγούσαν στην τροχαία δίπλωμα για μοτοποδηλάτου. Μηδέν εμπερία και καβαλούσες παπί.Βέβαια πλέον έχει ενα θετικό. Δεν θα ξαναδώσεις σήματα για αυτοκίνητο. Με το παλιό σύστημα που το δίπλωμα του μοτοποδηλάτου ανηκε στην στροχαία ναι μεν έδινες κανονικά σήματα αλλα δεν στα ανγνωρίζαν όταν πήγαινες για δίπλωμα αυτοκινήτου επειδή πας στο υπουργείο συγκοινωνιών. Καμία λογική 1
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πλέον και νομίζω από την αρχή του χρόνου για να βγάλεις για 50cc πρέπει να πας κανονικά σε σχολή και να δώσεις 350€ όχι όπως παλιά που πήγαινες στην αστυνομία έσκαγες ένα 10€ και το έπαιρνες (νομίζω)... Γνώμη μου μην το πάρεις καν. Περίμενε να πας 18 (μπας και βάλεις και μυαλό, γιατί στα 16 με μοτέρ στα χέρια δεν καταλήγει πάντα καλά) για να ξεκινήσεις κανονικά τα διπλώματα σου! και καλύτερα να δώσεις και για αμάξι και για μηχανάκι μαζί, γλυτώνεις κανένα 200€ 3
TheCaptainSS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πλέον και νομίζω από την αρχή του χρόνου για να βγάλεις για 50cc πρέπει να πας κανονικά σε σχολή και να δώσεις 350€ όχι όπως παλιά που πήγαινες στην αστυνομία έσκαγες ένα 10€ και το έπαιρνες (νομίζω)... Γνώμη μου μην το πάρεις καν. Περίμενε να πας 18 (μπας και βάλεις και μυαλό, γιατί στα 16 με μοτέρ στα χέρια δεν καταλήγει πάντα καλά) για να ξεκινήσεις κανονικά τα διπλώματα σου! και καλύτερα να δώσεις και για αμάξι και για μηχανάκι μαζί, γλυτώνεις κανένα 200€ Φιλε ευχαριστω για την απαντηση. Το θεμα ειναι οτι το χρειαζομαι για την μετακινηση μου γιαυτο και θελω να βγαλω αλλιως ουτε θα με ενδιεφερε και δεν ειμαι απο τιποτα ελαφρομυαλους μαγκες τις πλακας που κανουν οτι τους κατεβει στην κεφαλα. Το δίπλωμα για 50 cc είναι πλέον αρμοδιότητα του υπουργείου συγκοινωνιών και πας κανονικά σχολή κάνοντας τις ώρες που ορίζει ο νόμος για Θεωρία αυτοκινήτου (σήματα κτλ) και τις ώρες πρακτικής με το μηχανάκι . Καλά να περάσεις και το λέω γιατί όταν είχα βγάλει με το παλιό σύστημα για μοτοποδήλατο (πριν 7 χρόνια) η όλη διαδικασία ήταν 0 μαθήματα να περάσεις τις εξετάσεις σημάτων και καπάκια να δώσεις πρακτική που σε βάζαν απλα να κάνεις ένα 8άρι ενώ τώρα σε βάζουν να κάνει πολλά πραγματα. Ασε που γενικά τότε δεν κόβαν σε περνάγαν για πλάκα. Ασε που το όλο κόστος ήταν αν θυμάμαι καλά 120-140 ευρώ ενώ τώρα θα πληρώσεις πολλάαα περισσότερα λόγο μαθημάτων. Αλλά καλύτερα που έγινε έτσι . Ήταν τραγικό ο τρόπος που χορηγούσαν στην τροχαία δίπλωμα για μοτοποδηλάτου. Μηδέν εμπερία και καβαλούσες παπί. Βέβαια πλέον έχει ενα θετικό. Δεν θα ξαναδώσεις σήματα για αυτοκίνητο. Με το παλιό σύστημα που το δίπλωμα του μοτοποδηλάτου ανηκε στην στροχαία ναι μεν έδινες κανονικά σήματα αλλα δεν στα ανγνωρίζαν όταν πήγαινες για δίπλωμα αυτοκινήτου επειδή πας στο υπουργείο συγκοινωνιών. Καμία λογική Ευχαριστω φιλε, Οποτε καμια 350€ δεν τα γλιτωνω. Εχεις δικιο για τους οδηγους τοτε. Εχω ακουσει τοσα για εκεινη την εποχη με τα μηχανακια! Να σε καλα που εκατσες και με βοηθησες
Γρηγόρης ζωγραφος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Πόσα λεφτά είναι για το δίπλωμα 50 κυβικών;;
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Πόσο δύσκολο σου είναι να googlαρεις και να πάρεις 3 τηλέφωνα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα