Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια
Εδώ και αρκετό καιρό εμφανίζεται το συγκεκριμένο μηνυμα μολις ανοίξω τον υπολογιστη μου

post-275955-0-97902600-1409770743_thumb.png

Το μηνυμα αρχισε να εμφανιζεται αμεσως μολις εμφανιστηκε στο pc μου ο λεγομενος ιος της διωξης.

Τοτε το ειχα λυσει το θεμα εντελως μπακαλικα και χειροκινητα. Κανοντας ctrl+alt+del παρατηρησα οτι μου εβγαζε για 1 δευτερολεπτο την επιφανεια εργασιας πριν μου βγαλει καποιο μηνυμα που ελεγε οτι η κινηση αυτη δεν ειναι δυνατη (κατι τετοιο). Κατα τη διαρκεια αυτου του δευτερολεπτου  πατησα στην επιφανεια εργασιας και παρεμεινε (δλδ δεν βγηκε το μηνυμα οτι η κινηση αυτη δεν επιτρεπεται) . Στη συνεχεια ψαχνοντας στο google βρηκα ποιο αρχειο πρεπει να διαγραψω και ολα καλα. 

Ομως απο εκεινη τη μερα εμφανιζεται αυτο το μηνυμα οταν ανοιγω το pc χωρις να εχω παρατηρησει καποιο προβλημα κατα τη χρηση του. Τοτε βαριομουν να ασχοληθω και το αφησα ετσι αλλα τωρα κατι με επιασε και θελω να το φτιαξω. Ξερει κανεις καποιο τροπο να το λυσω;

Δημοσ.

Σκανάρισε και με adwcleaner και κάνε καθαρισμό με ccleaner σε αρχεία και registry.

Κανονικά δεν πρέπει να εκτελείτε τίποτα από temp φάκελους. Μάλλον κάποιο κατάλοιπο της μόλυνσης είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...