tassard Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες καλησπερα.Ειμαι κατοχος ενος Lumia 520.Απο εφαρμογες δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο περαν καποιων βασικων(Whatsapp,Viber,2-3 παιχνιδακια σχετικα γνωστα).Τις τελευταιες μερες εχουν συμβει δυο περιεργα πραγματα.Αρχικα πριν 3-4 μερες την ωρα που το φορτιζα το κινητο αρχισε να κανει καποιους περιεργους ηχους απο μονο του.Οι ηχοι θυμιζαν τον ηχο που εκαναν τα παλια pstn Modem την ωρα που πηγαιναν να συνδεθουν στο ιντερνετ(για οσους θυμουνται) αλλα πολυ μικρης εντασης. Περιπου κατι τετοιο(χωρις τον αρχικο ηχο των πληκτρων που καλουν) Αποσυνδεσα τον φορτιστη, το εκλεισα και οταν το ξανανοιξα συνεχισε να το κανει για 1-2 λεπτα μεχρι να σταματησει.Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα.Η δευτερη φορα ηταν μολις πριν λιγα λεπτα.Εβαλα το κιν για φορτηση, και την ωρα που φορτιζε αρχισε να ακουγεται παλι ο ιδιος ηχος, αλλα σε πολυ μεγαλη ενταση αυτη τη φορα με τη διαφορα οτι ακουγονταν ξεκαθαρα ατομα να μιλανε(!!!).Κρατησε μολις 2-3 δευτερολεπτα και σταματησε.Εχω φρικαρει πραγματικα, και δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι.
vrykolakas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε τηλέφωνο το Σαμ και το Ντιν απ' το Supernatural και ρίξε και κανα scan.
kataramenos32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε τηλέφωνο το Σαμ και το Ντιν απ' το Supernatural και ρίξε και κανα scan. Κλαιωωω χαχαχαχαχα :lol:
kostasff Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνε ένα soft reset για αρχή (volume down + power button για 10") και αν δεν στρώσει πας για hard reset. Παράξενα πράγματα πάντως. Στο κλίμα των παραπάνω, εγώ θα σου πρότεινα τους Mulder και Scully (x-files) που έχουν και μεγαλύτερη εμπειρία.....
ririta Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας, εχω το xiaomi redmi note 2 και μου εκανε ακριβως το ιδιο, περιεργους ηχους και διαφορα ατομα να μιλάνε (σε άλλες γλώσσες πιθανον ρωσικα) εννοειται καθε φορα το κλεινω αμεσως, αλλα εχω φρικαρει.. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα μετα απο λιγες μερες ξεκινησε παλι τα ιδια εχετε καμια ιδεα; τι μπορει να ειναι;
Comic maniak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Αν ειναι troll,κακη προσπαθεια 2/10 Αν λες αληθεια,λιγος αγιασμος και μια επισκεψη στο service δεν θα εβλαπτε😂😂😂.
star12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 χαχα σημερα συνεβη και σε μενα.εχω το 620 και ειπα να το χρης ετσι για λιγο.ε το ανοιξα εβαλα σιμ,και επαιζα με τις εφ.και ξαφνου μου κανε ενα γκρρ γκρρ ντρρρ ντρρ δηλ σαν το μοντεμ το παλιο και νομιζω πως ακουγα καπιος να φωναζει κατι σαν ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ μου ρθε το θρεντ στο μυαλο και επεστρεψα παλι ξανα στο αγαπημενο μου Μηλο.πρεπει να ναι κανα ιος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα