cabdik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεις κανονικο bluray 1080Ρ και δεις και 4Κ σε Full HD οθονη, δεν θα δεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..!! η διαφορες που βλεπεις στα ονομαζομενα 1080Ρ ΜΚV, ειναι λογω του χαμηλοτερου Bitrate, για να βγαινουν μικροτερα σε μεγεθος. ενα κανονικο BR RIP, ξερεις φανταζομαι τι μεγεθος ειναι...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 παντως τα βιντεο 4κ που εχω ειναι h264 κ οχι h265, kατεβασμενα απο youtube Και παλι τετοια αναλυση δεν υποστηριζει κανενας media player καμιας full hd τηλεορασης.Μεσω υπολογιστη/εξωτερικου media player/bluray player μπορεις να παιξεις τετοιες αναλυσεις σε full hd τηλεορασεις αν και δεν υπαρχει καποιο κερδος. Το μονο κερδος για 4k ειναι στα 3d bluray full sbs που το καθε ματι βλεπει full hd και αρα 4k συνολο σε full hd τηλεοραση.Μιλαμε για active 3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια.., καποια πραγματα ειναι απλα. αφου η οθονη ειναι 1080Ρ, οσο και να προσπαθησουμε, δεν προκειται να δουμε μεγαλυτερη αναλυση. οποιονδηποτε player και να βαλουμε να παιξει 4Κ υλικο, παλι η οθονη θα κανει downscaling στα 1080P. δεν ειναι τεχνικα δυνατον να δειξει παραπανω..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 αμα ριξω την αναλυση τι να το κανω τοτε? fullhd παιζει κανονικα τα παντα. αφου δεν ειναι 4κ το πανελ. τι περιμενεις να δεις? και να παιξει το αρχειο παλι 1080p θα ειναι.ασε που πιθανοτατα να εχει χειροτερη εικονα απο το αρχικο 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μια οθόνη από παλιό ασπρόμαυρο gameboy...4K παίζει;;; Ε ρε κάτι παλικάρια.. ναι ξερω δεν θα δω 4κ οπως θα εβλεπα σε μια 4κ tv που ειναι κ το ιδανικο αλλα κ παλι η διαφορα ειναι μεγαλη ακομα κ αν η tv ειναι fhd..oταν συνδεω το pc με τη tv πχ και βαζω 4κ υπαρχουν τεραστιες διαφορες σε σχεση με ενα απλο fhd video. Θα το πιο όσο πιο απλά μπορώ. Νομίζεις. Έμεινες στα pixel και ξέχασες την ποιότητα..κατέβασε κανά σοβαρό αρχείο σε πραγματικά 1080p,και τα ξαναλέμε. Που να μάθεις και για τα 10p.. Άκου "ένα απλό" full hd video..εδώ ακόμα προσφέρουν οθόνες 1366x768..να βάλουμε και σε αυτές 4k βίντεο.. Ε ρε κάτι παλικάρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μια οθόνη από παλιό ασπρόμαυρο gameboy...4K παίζει;;; Δεν νομίζω, αλλά δεν είμαι και 100% βέβαιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 2 σελίδες γεμίσατε πάλι για το τίποτα... Από τη στιγμή που η τηλεόραση είναι full hd δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα σε ένα 4Κ και σε ένα full HD video. Οι διαφορές προέρχονται μόνο από κακής ποιότητας αρχεία με υπερβολική συμπίεση και διάφορους άλλους παράγοντες. Αν μιλάμε όμως για σωστά φτιαγμένα videos, το 4Κ δεν θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω απο το full HD σε μια αντίστοιχα full HD tv (ακόμη κι αν μπορούσε να παίξει 4Κ files). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μια οθόνη από παλιό ασπρόμαυρο gameboy...4K παίζει;;; Ε ρε κάτι παλικάρια.. Θα το πιο όσο πιο απλά μπορώ. Νομίζεις. Έμεινες στα pixel και ξέχασες την ποιότητα..κατέβασε κανά σοβαρό αρχείο σε πραγματικά 1080p,και τα ξαναλέμε. Που να μάθεις και για τα 10p.. Άκου "ένα απλό" full hd video..εδώ ακόμα προσφέρουν οθόνες 1366x768..να βάλουμε και σε αυτές 4k βίντεο.. Ε ρε κάτι παλικάρια... Kοιτα φιλε μου θα προτιμουσα καταρχην να εκφράζεσαι με εναν πιο ευγενικο τροπο οπως απευθύνομαι κ εγω στο φορουμ,μπορει σε κατι να λεω λαθος για αυτο εξαλλου ειμαι εδω κ ΡΩΤΑΩ γιατι νομιζω πως υπαρχουν ατομα που θελουν να βοηθησουν με τις γνωσεις χωρις ομως να το παιζουν εξυπνοι και να χανουν το νοημα της συζητησης,οπως εσυ για παραδειγμα που γ@μας τη συζητηση ειρωνευοντας ενα ατομο που χρειαζεται τη βοηθεια σου σε κατι.. Τελος παντων ευχαριστω οσους βοηθησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα