Προς το περιεχόμενο

προβλημα με αναπαραγωγη 4Κ περιεχομενου

lostresam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια

εχω κατεβασει καποια 4κ βιντεο απο youtube σε φορματ mp4(h264,avc) και καμια τηλεοραση που εχω δεν μπορει να το αναπαραγαγει λεγοντας "μη υποστηριζομενο αρχειο" (παιζοντας απο usb)

μου κανει εντυπωση καθως οι τηλεορασεις ειναι τελευταιας τεχνολογιας και επισης υποστηριζουν κανονικα 1080p ταινιες στο ιδιο φορματ  (mp4-h264,avc)

Ξερουμε καποιο τροπο ωστε να παιξουνε τα αρχεια?

οι τηλεορασεις ειναι η toshiba 32lv8333 και η lg 50PA6500

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου παιδευεσαι με αυτην την,(ο Θεος να την κανει),εταιρεια που λεγεται toshiba,ηδη εκανες το πρωτο λαθος.Οσο για τις lg χωρις να θελω να το παιξω ξερολας,εχω ακουσει οτι δεν εχουν και τον καλυτερο media player οπως εχουν οι samsung πχ.

που κολλαει το τι εταιρεια ειναι η toshiba με αυτο που ρωταω? και ποιο ακριβως ειναι το λαθος που εκανα? :blink:

ρωτησα κατι συγκεκριμενο αλλα μου φαινεται δεν εχεις ιδεα κ απλα ηθελες να το παιξεις εξυπνος

οποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξερει αν γινεται να βοηθησει μηπως χρειαζεται καποια μετατροπη στο αρχειο βιντεο ωστε να παιξει.

ευχαριστω.

που κολλαει το τι εταιρεια ειναι η toshiba με αυτο που ρωταω? και ποιο ακριβως ειναι το λαθος που εκανα? :blink:

ρωτησα κατι συγκεκριμενο αλλα μου φαινεται δεν εχεις ιδεα κ απλα ηθελες να το παιξεις εξυπνος

οποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξερει αν γινεται να βοηθησει μηπως χρειαζεται καποια μετατροπη στο αρχειο βιντεο ωστε να παιξει.

ευχαριστω.

Το οτι "εκανες λαθος'εννοω οτι εμπλεξες με την toshiba μια που εγω την πατησα οπως κι αλλοι πολλοι με toshiba...Το εθιξα μισοσοβαρα μισοειρωνικα οχι προς εσενα (ξερω,φανηκε οτι ηταν προς εσενα).Δεν ημουν σαφης..Απο υποστηριξη πελατων και σχεδιαση και κατασκευη ειναι νυχτωμενη βαθια η toshiba...Παει αυτο...Δευτερον δεν ηθελα να το παιξω εξυπνος,γιατι αν διαβασεις ,θα δεις οτι σε απαντω εν μερει και σε λεω οτι οι lg δεν εχουν και τον καλυτερο Media player στην αγορα,βεβαιως ομως δεν απαντησα σε αυτο που ζητας αμεσα,αν δηλαδη χρειαζεται μετατροπη το αρχειο σου κλπ

τη συγκεκριμενη την ειχα παρει σχεδον 3 χρονια πριν κ τοτε στα λεφτα της(300ε) ηταν αξιοπρεπεστατη καθως το μονο που ζητουσα ηταν fhd αναλυση,DVB-T και υποδοχη - player απο usb κ μεχρι σημερα τη κανει αριστα τη δουλεια της..

anyway αν υπαρχει μια παραπανω γνωση στο ερωτημα μου θα ημουν υποχρεωμενος! 

καλησπερα παιδια

εχω κατεβασει καποια 4κ βιντεο απο youtube σε φορματ mp4(h264,avc) και καμια τηλεοραση που εχω δεν μπορει να το αναπαραγαγει λεγοντας "μη υποστηριζομενο αρχειο" (παιζοντας απο usb)

μου κανει εντυπωση καθως οι τηλεορασεις ειναι τελευταιας τεχνολογιας και επισης υποστηριζουν κανονικα 1080p ταινιες στο ιδιο φορματ  (mp4-h264,avc)

Ξερουμε καποιο τροπο ωστε να παιξουνε τα αρχεια?

οι τηλεορασεις ειναι η toshiba 32lv8333 και η lg 50PA6500

εκτος του οτι οι FHD TV -μαλλον δεν υποστηριζουν 4Κ αναπαραγωγη λογω codec- να κανω την εξης απλοικη (αλλα οχι απλη) ερωτηση.  

εστω οτι ο player της τηλεορασης εχει την δυνατοτητα να αναπαραγει 4Κ υλικο, εσυ που... θα το δεις σαν 4κ...?

• Like 1

ναι ξερω δεν θα δω 4κ οπως θα εβλεπα σε μια 4κ tv που ειναι κ το ιδανικο αλλα κ παλι η διαφορα ειναι μεγαλη ακομα κ αν η tv ειναι fhd..oταν συνδεω το pc με τη tv πχ και βαζω 4κ υπαρχουν τεραστιες διαφορες σε σχεση με ενα απλο fhd video. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...