Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet στο οποίο η χρήση δεν θα είναι βάρια παιχνίδια άλλα δεν θέλω να έχει κολλήματα ή lag κάλο θα ήταν να έχει φλας  .

είμαι ανάμεσα στα  Google Nexus 7 FHD 4G , LG G Pad V500 8.3" , Samsung Galaxy Tab Pro 8.4" , Huawei Media Pad M1 8.0 

ή να κινηθώ στα ποιο φτηνά όπως Samsung Galaxy Tab 3 7.0 , Vero G8i , Zte E8Q 3G ή αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται ?

ευχαριστώ  

Δημοσ.

είμαι ανάμεσα στο Nexus 7 FHD 4G και το Samsung Galaxy Tab Pro 8.4"

στα χαρακτηριστικά του  το Samsung Galaxy Pro 8.4 είναι καλύτερο καθως στο best brice βλεπω διαφορα μοντελα εχουν διαφορες μεταξυ τους τα  SM-T320N  SM-T320NZKA  SM-T320 

απο λαγκ τι λεει σε σχεση με το νεξους 

Δημοσ.

Ανώτερο όλων που αναφέρεις είναι το Tab PRO 8.4.

Το Lag είναι ανύπαρκτο πέραν κάποιων μεμονωμένων περιστατικών που μπορείς πολύ απλά να αποφύγεις αφαιρώντας το magazine Ui.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
πάντως για το budget που πας εγώ θα έλεγα να πας σε low budget laptop  αν σε βολεύει το μέγεθος

στα + 15.6 inches οθόνη

διπύρηνος επεξεργαστής που έχει μια Χ απόδοση (μην βλέπεις τα android με τους 4 πυρήνες, δεν πιάνουν μια μπροστά σε 2 πύρινους επεξεργαστές ---- Ειναι δυνατα αλλα για την κατηγορια τους)

4gb ram

320gb δίσκος (με το tablet ποσά gb να έχεις? το πολύ από 64 έως 128?

DVD

windows 8.1 θα μπορείς να τρέχεις εφαρμογές υπολογιστή κανονικά στο λάπτοπ και μην σκας για τα games που δεν θα σηκώνει, υπάρχουν emulators οπού μπορείς να παίξεις παιχνίδια android κανονικότατα.

θυρα vga ωστε να μπενει σε εξωτερικη οθονη (σπανια tablet να εχει θυρα hdmi)

στα -

το μέγεθος

η μπαταριά

Με 289 ευρώ,

Για το 3g που θες να έχει παίρνεις ένα τακάκι 3g που πολλές φορές το κάνουν δώρο και οι εταιρίες μαζί με τα συμβόλαια ίντερνετ

Επεξ/σία από micahel
Δημοσ.

κανένα 8αρι μέχρι τα 300 που να παίρνει κάρτα σιμ για 3g ?

κάποιος μου ειπαι ότι αν το 7αρι έχει ανάλυση 1920 x 1200 έχει  οθόνη σαν  8αρι 1280 χ 800 ισχύει ?

πάντως για το budget που πας εγώ θα έλεγα να πας σε low budget laptop  αν σε βολεύει το μέγεθος

στα + 15.6 inches οθόνη
διπύρηνος επεξεργαστής που έχει μια Χ απόδοση (μην βλέπεις τα android με τους 4 πυρήνες, δεν πιάνουν μια μπροστά σε 2 πύρινους επεξεργαστές ---- Ειναι δυνατα αλλα για την κατηγορια τους)
4gb ram
320gb δίσκος (με το tablet ποσά gb να έχεις? το πολύ από 64 έως 128?
DVD
windows 8.1 θα μπορείς να τρέχεις εφαρμογές υπολογιστή κανονικά στο λάπτοπ και μην σκας για τα games που δεν θα σηκώνει, υπάρχουν emulators οπού μπορείς να παίξεις παιχνίδια android κανονικότατα.
θυρα vga ωστε να μπενει σε εξωτερικη οθονη (σπανια tablet να εχει θυρα hdmi)

στα -
το μέγεθος
η μπαταριά

Με 289 ευρώ,

Για το 3g που θες να έχει παίρνεις ένα τακάκι 3g που πολλές φορές το κάνουν δώρο και οι εταιρίες μαζί με τα συμβόλαια ίντερνετ

έχω λαπτοπ άλλα το θέλω για την δουλειά και κανένα ταξιδάκι ευχαριστώ παντός 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 αρι με 3g νομιζω με κλειστα ματια πας σε galaxy note 8.0 που εχει και 2gb ram

https://www.skroutz.gr/s/3345803/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-16GB.html

εχει πολλα κινεζικα (pipo) με αυτο που λες (7αρι - 8αρι -10 αρι με 1920*1080 η *1200 η και πολυ παραπανω) αλλα νομιζω για το budget σου και τις επιλογες που βρισκεις μην τα κοιτας καθολου

Επεξ/σία από micahel
Δημοσ.

8 αρι με 3g νομιζω με κλειστα ματια πας σε galaxy note 8.0 που εχει και 2gb ram

https://www.skroutz.gr/s/3345803/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-16GB.html

εχει πολλα κινεζικα (pipo) με αυτο που λες (7αρι - 8αρι -10 αρι με 1920*1080 η *1200 η και πολυ παραπανω) αλλα νομιζω για το budget σου και τις επιλογες που βρισκεις μην τα κοιτας καθολου

ειμαι αναμεσα στο Google Nexus 7 FHD 4G , Samsung Galaxy 8.0 N5100 WiFi/3G , Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T311  , Samsung T335 Galaxy Tab 4 8.0 4G 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιορισου σε 

http://www.skroutz.gr/comparelists/1105?compare=3902066%2C3345803

Google Nexus 7 FHD 4G (32GB) vs Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 (16GB)

τα αλλα ειναι χαμενα με 1gb ram σε λιγους μηνες θα ειναι καρβουνο οτι εχει 1gb. πας καθαρα για 2gb 

αναμεσα σε αυτα τωρα πας για οθονη-μπαταρια-4g vs card reader-γρηγοροτερο επεξεργαστη-χαμηλοτερη τιμη.

αν ελεγες απο την αρχη  οτι μπορεις να πας 350 θα σου ελεγα το nexus βεβαια ειναι 7 ιντσο αλλα εχει 1080p αναλυση οποτε η οθονη να χωραει τα ιδια ισως και περισοτερα

Επεξ/σία από micahel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί κοιτάς 3g και δε κοιτάς wifi edition και όταν εισαι έξω να μπαινεις με hotspot από το κινητό σου;  Θα γλυτώσεις σχεδόν 100ευρω

Επεξ/σία από takisdemi
Δημοσ.

περιορισου σε 

http://www.skroutz.gr/comparelists/1105?compare=3902066%2C3345803

Google Nexus 7 FHD 4G (32GB) vs Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 (16GB)

τα αλλα ειναι χαμενα με 1gb ram σε λιγους μηνες θα ειναι καρβουνο οτι εχει 1gb. πας καθαρα για 2gb 

αναμεσα σε αυτα τωρα πας για οθονη-μπαταρια-4g vs card reader-γρηγοροτερο επεξεργαστη-χαμηλοτερη τιμη.

αν ελεγες απο την αρχη  οτι μπορεις να πας 350 θα σου ελεγα το nexus βεβαια ειναι 7 ιντσο αλλα εχει 1080p αναλυση οποτε η οθονη να χωραει τα ιδια ισως και περισοτερα

το nexus το έχει η cosmote στα 300 ευρώ άλλα το 7 μου φαίνεται μικρο και εδώ που είμαι δεν μπορώ να τα δω και τα δυο ώστε να συγκρίνω τη θα βλέπω στην οθόνη  7 με 1920 χ 1200 και στην 8 με 1280 χ 800 

επίσης τη λέει το samsung με το λαγκ 

Γιατί κοιτάς 3g και δε κοιτάς wifi edition και όταν εισαι έξω να μπαινεις με hotspot από το κινητό σου;  Θα γλυτώσεις σχεδόν 100ευρω

το ξέρω άλλα θα μείνω χωρίς smartphone αφού έσπασα δυο στην δουλειά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το κατάλαβα.

Γιατί προτείνετε το Samsung note8 σε σχέση με το tab pro 8,4?

http://www.ebw.gr/el/product/366931/Samsung-Galaxy-TAB-PRO-SM-T320N-8-4-16GB-Qualcomm-16-GB-2048-MB-Android-8-4-inch-LCD

Kαι τα 2 είναι 8'' με 2GB ram αλλα το tab pro βλεπω ότι έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση και χαμηλότερη τιμή....

Το tab pro έχει 3g έτσι δεν είναι? Εγώ αυτό σκέφτομαι να αγοράσω τελικά.

Επεξ/σία από Feigen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί αυτό που λες δεν έχει 3g και μην βλέπεις τις βλακείες που γράφουν οι μπακάληδες του ebw

το μοντελο με το 3g-4gειναι αυτο και οπως βλεπεις δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στο ελλαντα

image.jpg

σίγουρα θα αξίζει περισσότερο από τα άλλα και πιστεύω η τιμή του θα είναι μέσα στο budget του ts, αλλά μπορεί να περιμένει?

έχω samsung κινητό και είχε αποκτήσει lag μετά από την αναβάθμιση για 4.3, προχθές στείλαν αναβάθμιση και μου αποδέσμευσαν 300mb ram που έτρωγε έτσι στο άκυρο και διορθώθηκε το lag που είχε καμιά φορά στο γραφικό περιβάλλον και στο μενού (μην φανταστείς πολύ στην εναλλαγή σελίδας άπλα σκάλωνε για ένα δέκατο του δευτερολέπτου και μετά συνέχιζε. Σε απαιτητικές εφαρμογές δεν είχε κανένα θέμα, έδινε όλη την δύναμη του
Επεξ/σία από micahel
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...