stamatinho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλησπερα αν και με τα κινητα ειμαι μεσα στα πραγματα οσο μπορω,το τελευταιο καιρο εχω κοψει λιγο με το αθλημα. Οποτε εκτος απο τα specs που βλεπω απλα σε μια λιστα δε μπορω να ξερω αλλα προβληματα η που υστερει το ενα η υπερτερει το αλλο. Εχω χαμηλο μπατζετ σχετικα αλλα δε παει παραπανω. Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το note 2 το οποιο το πηρα λογο οθονης αλλα μετα απο καποιο καιρο με κουρασε αρκετα.To spen ειχα ξεχασει οτι υπηρχε επισης. Ψαχνω κατι ανετο στο κρατημα,γρηγορο φυσικα με καλη καμερα και γρηγορο gps. Οποιαδηποτε προταση θα με βοηθουσε,ειδικα απο κατοχους.
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Φανταζομαι θες να μεινεις σε Android ή κοιτας και σε Windows μερια??
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλησπερα αν και με τα κινητα ειμαι μεσα στα πραγματα οσο μπορω,το τελευταιο καιρο εχω κοψει λιγο με το αθλημα. Οποτε εκτος απο τα specs που βλεπω απλα σε μια λιστα δε μπορω να ξερω αλλα προβληματα η που υστερει το ενα η υπερτερει το αλλο. Εχω χαμηλο μπατζετ σχετικα αλλα δε παει παραπανω. Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το note 2 το οποιο το πηρα λογο οθονης αλλα μετα απο καποιο καιρο με κουρασε αρκετα.To spen ειχα ξεχασει οτι υπηρχε επισης. Ψαχνω κατι ανετο στο κρατημα,γρηγορο φυσικα με καλη καμερα και γρηγορο gps. Οποιαδηποτε προταση θα με βοηθουσε,ειδικα απο κατοχους. για φθηνο και με καλα χαρακτηριστικα κοιτα προς κινα xiaomi κλπ
stamatinho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 για φθηνο και με καλα χαρακτηριστικα κοιτα προς κινα xiaomi κλπ Για g2 σχετκα με το θεμα του gps που διαβαζω εχει ξεπεραστει η ακομα τα ιδια?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Για g2 σχετκα με το θεμα του gps που διαβαζω εχει ξεπεραστει η ακομα τα ιδια? δεν εχω ιδεεα
stamatinho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχω ιδεεα Ναι ειχαν ενα θεμα γι αυτο ρωταω. Οποτε οι επιλογες μου σε android ειναι g2 και xiaomi mi3 να φανταστω.
DjBl3nd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 lg g2 ή nexus 5 για xiaomi δεν θα σε προτεινα
angmar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 To Mi3 θα σου αφήσει και αρκετά λεφτά στο χέρι (κάνει περίπου 220€ αυτή τη στιγμή), τα οποία μπορείς να ξοδέψεις σε αξεσουάρ, ή σε μπύρες (ένα απ τα δύο όμως). Τα specs του είναι ίδια με του N5, το Mi3 δεν έχει LTE, αλλά έχει καλύτερη κάμερα απ το Ν5, οπότε τα ζυγίζεις. Ποιότητα κατασκευής πάρα πολύ καλή, ίσως καλύτερη απ του Ν5. Σε αντίθεση με πολλούς κορεάτες γίγαντες, οι κινέζοι της Xiaomi αναβαθμίζουν αβέρτα τα κινητά με patches, bug fixes κλπ. Τα μόνα μειονεκτήματα μ αυτά τα κινητά είναι α) αμα σου κάτσει στραβή και χρειαστείς εγγύηση, πρέπει να πάει πίσω Κίνα και β) το ρίσκο του τελωνείου (που αν ακολουθήσεις τις σωστές διαδικασίες το γλιτώνεις σχεδόν πάντα). Αν μπορείς να περιμένεις να πέσει το Mi4 στα 300, ακόμα καλύτερα.
stamatinho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια το Χiaomi ειναι τουμπανο αλλα και κακασχημο στα ματια μου,δε ξερω αν μπορω να συμβιβαστω. Στο G2 εχω διαβασει πολλα θεματα με σημα με gps και φοβαμαι μη πεσω σε κανενα προβληματικο,αυτο ρωτησα και πιο πανω αλλα μαλλον ειναι θεμα τυχης απ οτι καταλαβα. Το Νexus 5 ειναι πανω κατω σαν τα αλλα σε hardware αλλα απο καμερα δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα. Mπερδεμα.
lifeowner771 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Eγω που πηρα προσφατα το Nexus 5,δεν εχω κανενα θεμα με την καμερα..Θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλη..Σε συγκριση με το iphone 5 που ειχα παλιοτερα ειναι πολυ καλυτερη..Τωρα δεν ξερω τι φωτογραφιες μπορει να τραβαει το s5 η το lg g2-3 και υποβαθμιζουν την καμερα του nexus..Γενικοτερα,ειμαι πολυ χαρουμενος με το τηλεφωνο..Ειναι παρα πολυ γρηγορο και δεν νιωθεις οτι κρατας μια πλαστικουρα στο χερι..
stamatinho Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Το oneplus απο vickmall ειναι το γνησιο?Πολυ καλα χαρακτηριστικα βλεπω και πιο κατω απο το μπατζετ μου το 16ρι το οποιο μου φτανει.
eddie1996 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θα πήγαινα για nexus 5 γιατί εκτός το ότι είναι γρήγορο και ότι θα έχεις την εγγύηση εδώ θα παίρνει και τις αναβαθμίσεις των επόμενω λειτουργικών ενημερώσεων όπως τώρα που θα βγει το η έκδοση 5.0 Το μαύρο χρώμα έχει ξεπουλήσει.
angmar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Όλα τα κινητά που συζητήθηκαν εδώ μέσα είναι γρήγορα, μάλιστα τα G3 & OnePlus One, είναι πιο γρήγορα απ το Ν5. Στο θέμα αναβαθμίσεων, όντως το Nexus θα παίρνει τις αναβαθμίσεις πρώτο, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξής του, αλλά επίσης αρκετά γρήγορα θ αναβαθμίζονται και τα OnePlus One (CyanogenMod based) & Mi3 (MiUI). To G3 κλάφτα Χαράλαμπε, άντε να πάρει μια αναβάθμιση ακόμα, κλασική τραγική LG. Από θέμα εγγύησης όντως το Ν5 καλύπτεται απ την εδώ αντιπροσωπεία (μόνο σε περίπτωση που αγοραστεί μαύρο 16GB, τ΄αλλα δεν έχουν εισαχθεί επίσημα και δεν καλύπτονται...), το ίδιο νομίζω και με το G3, μόνο το 16άρι καλύπτεται απ την εδώ αντιπροσωπεία.
stamatinho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Oneplus one:Κιτρινιλες,μη ανταποκριση οθονης καποιες φορες. G2:Xανει το 4g,τριξιματα πιο πολλα και απο s4,καμερα το βραδυ θολη,gps αθλιο. Xiaomi:Kαλο αλλα κακασχημο με ταιραστια bezel. Η θα παω για nexus 5 με ενα συμβιβασμο στην καμερα του η κατα 90% θα περιμενω να πεσει στα 400 το Note 3 και ανεβασμα 100 ευρω το μπατζετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα