Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα!

Έχω ένα project  να υλοποιήσω για τις ανάγκες του TEΙ και θέλω βοήθεια.

Πρόκειται για ένα χρηματιστηριακό γραφείο.

Πιο αναλυτικά, πρέπει να γίνουν τα παρακάτω σε PHP & MySql:

Κατασκευή και λειτουργία ιστοσελίδας χρηματιστηριακού γραφείου.
Οι φοιτητές θα πρέπει να γνωρίζουν γραφικά ,php και mysql ,Apache web server και java, θα κατασκευάσουν ιστοσελίδα για τον  server του γραφείου που θα κάνει το συνολικό logistics για την ομάδα των πελατών καθώς και θα παρέχει σχόλια και νέα για τις κατευθύνσεις της χρηματιστηριακής αγοράς και στο τέλος της ημέρας, του μήνα και του έτους θα δίνει summary reports 
Θα δίνεται επίσης η δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας του πελάτη, μέσω κωδικού, να βλέπει το χαρτοφυλάκιο του και να κάνει πράξεις 

1)μια βάση δεδομένων στην οποία ο διαχειριστής
    θα φτιάχνει κωδικούς για πελάτες και για εταιρείες
    θα ενημερώνει τη βάση δεδομένων με νέα στοιχεία συναλλαγών 
    και θα εκτελεί τις εντολές των πελατών
2)μια βάση δεδομένων για τον πελάτη που θα μπορεί 
   να επιλέγει μετοχές
   να βλέπει πληροφορίες
   να βλέπει το χαρτοφυλάκιο του
   και να δίνει εντολή αγορά ή πώληση

Αν θέλει κάποιος και μπορεί να την αναλάβει ας μου στείλει pm.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι μια τέτοια εφαρμογή, έστω και σε "απλή" μορφή για να μην κάνει μπαμ ότι την έφτιαξε άλλος θα σου κοστίσει αρκετά, έτσι;

Ενδεικτικά, αν το ζητούσε πελάτης αυτό, το minimum κόστος θα ήταν 1.500 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Η java που κολλάει;

Και πως μπορεί κάποιος να "γνωρίζει γραφικά";

Όπως λέμε "γνωρίζω τον Κώστα που είναι πολύ γραφικός τύπος";

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πως για τις αναγκες του ΤΕΙ θα πρεπει να ασχοληθεις εσυ καθως εσυ εισαι ο φοιτητης και πρεπει να μαθεις.!!

Ξεκίνα την εργασια σου, και οπου κολλησεις μετα χαρας να σε βοηθησουμε ολοι να ξεμπλοκαρεις. Αλλα το να ζητας καποιος να την αναλαβει απλα ειναι το λιγοτερο προσβλητικο για σενα και εκνευριστικο για τους αλλους νομιζω.

Οτι βοηθεια μπορω να σου δωσω απο κει και περα μετα χαρας την προσφερω απλοχερα.. :)

Δημοσ.

Προφανώς εννοεί έναντι αμοιβής... απλά δεν έχει καταλάβει μάλλον ότι αν και απλό δεν είναι κάτι που βγαίνει σε μερικές ώρες.

Δημοσ.

Κρατιόμουν πολύ αλλά δεν θα αντέξω να μη σχολιάσω.

Είσαι ο φοιτητής και ζητάς να την αναλάβει κάποιος να την φτιάξει για σένα για να περάσεις το μάθημα σου.

Εύγε παλικάρι μου, θα πας πολύ μπροστά με τέτοια μυαλά. Keep going.

Το χειρότερο είναι ότι αργότερα μπορεί και να φας και τη θέση κανενός κακομοίρη που έχει σκιστεί πάνω από pc και βιβλία να μάθει να γράφει php

...καλή συνέχεια!

• Like 4
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι ότι αργότερα μπορεί και να φας και τη θέση κανενός κακομοίρη που έχει σκιστεί πάνω από pc και βιβλία να μάθει να γράφει php

Αυτό. Διότι στο Ελλαδιστάν συμβαίνει κάθε μέρα!

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα!

Έχω ένα project  να υλοποιήσω για τις ανάγκες του TEΙ και θέλω βοήθεια.

Πρόκειται για ένα χρηματιστηριακό γραφείο.

Πιο αναλυτικά, πρέπει να γίνουν τα παρακάτω σε PHP & MySql:

Κατασκευή και λειτουργία ιστοσελίδας χρηματιστηριακού γραφείου.

Οι φοιτητές θα πρέπει να γνωρίζουν γραφικά ,php και mysql ,Apache web server και java, θα κατασκευάσουν ιστοσελίδα για τον  server του γραφείου που θα κάνει το συνολικό logistics για την ομάδα των πελατών καθώς και θα παρέχει σχόλια και νέα για τις κατευθύνσεις της χρηματιστηριακής αγοράς και στο τέλος της ημέρας, του μήνα και του έτους θα δίνει summary reports 

Θα δίνεται επίσης η δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας του πελάτη, μέσω κωδικού, να βλέπει το χαρτοφυλάκιο του και να κάνει πράξεις 

1)μια βάση δεδομένων στην οποία ο διαχειριστής

θα φτιάχνει κωδικούς για πελάτες και για εταιρείες

θα ενημερώνει τη βάση δεδομένων με νέα στοιχεία συναλλαγών 

και θα εκτελεί τις εντολές των πελατών

2)μια βάση δεδομένων για τον πελάτη που θα μπορεί 

να επιλέγει μετοχές

να βλέπει πληροφορίες

να βλέπει το χαρτοφυλάκιο του

και να δίνει εντολή αγορά ή πώληση

Αν θέλει κάποιος και μπορεί να την αναλάβει ας μου στείλει pm.

Ευχαριστώ

άμα δεν σου αρέσει αυτό που σπουδάζεις, άμα δεν βγάζεις γούστα προσπαθώντας να λύσεις τέτοια προβλήματα (που θα μπορούσε να στο ζητήσει πραγματικά κάποιος) και απλά προσπαθείς να βρεις κάποιον να τα λύσει, αμα δε μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να κάνει παρόμοιες εφαρμογές στο μέλλον και να δουλεύει πάνω σε αυτόν τον τομέα, γιατί συνεχίζεις τη σχολή? παράτατην όσο είναι καιρός και βρες και κάνε αυτό που σου αρέσει!

• Like 1
Δημοσ.

Κρατιόμουν πολύ αλλά δεν θα αντέξω να μη σχολιάσω.

Είσαι ο φοιτητής και ζητάς να την αναλάβει κάποιος να την φτιάξει για σένα για να περάσεις το μάθημα σου.

Εύγε παλικάρι μου, θα πας πολύ μπροστά με τέτοια μυαλά. Keep going.

...καλή συνέχεια!

Για να φάει τη θέση κάποιου, θα πρέπει να μάθει πρώτα και αυτό δεν το βλέπω...για τον ιδιωτικό τομέα μιλάω.Τώρα για το δημόσιο(αν και είναι ψόφιος) ίσως.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα έπρεπε κανονικά να κλειδωθεί το συγκεκριμένο θέμα, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε παραπάνω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...