noobowarrior Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια γατι δεν κανει τερματισμο,εχει κανεις καμια ιδεα?ενω κανει boot κανονικα και λειτουργει αψογα δεν θελει να τερματισει
noobowarrior Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 οχι φιλε μου και δεν ξερω πως γινεται
vrykolakas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπίζω να ξέρεις Αγγλικά: http://www.tweakandtrick.com/2011/12/command-prompt-shutdown-your-computer.html
Afro-head Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν λες δεν θελει να τερματισει; επιλεγεις τον τερματισμο και δεν κανει τιποτα ή πατας τερματισμο κλεινουν τα windows και απλα τα ανεμηστηρακια μενουν ανοιχτα;
noobowarrior Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο ακριβως,σβηνει η οθονη αλλα τερματιζει μετα απο κανα 5λεπτο περιπου
vrykolakas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα κλείνει εντελώς, απλά κάνει 5' να κλείσει. Δοκίμασες αυτό που σου είπα; Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στο παλιό μου pc και το έλυσα με τον τρόπο που σου λέω.
noobowarrior Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ;p επισης μπορω να τραβηξω την πριζα η να κατεβασω και το γενικο!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνε ένα φορμάτ καλύτερα να ξεμπερδεύεις μια και καλή φίλε μου. Όσο για τα αρχεία σου, αν δεν έχεις εξωτερικό δίσκο να τα αποθηκεύσεις χωρίζεις τον δίσκο σου στα δύο μέσω partition, αποθηκεύεις στο καινούργιο διαμέρισμα του σκληρού τα αρχεία σου, κάνεις φορμάτ στο διαμέρισμα που βρίσκονταν τα windows τα παλιά και μόλις τα εγκαταστήσεις αντιγράφεις τα αρχεία σου στον σκληρό με το φρέσκο λειτουργικό. Έπειτα ξαναενώνεις τα διαμερίσματα με το dvd εγκατάστασης φορμάροντας τον δίσκο που είχες αποθηκεύσει τα αρχεία σου και ξεκινάς την ρύθμιση του λειτουργικού σου στα μέτρα σου, δηλαδή ενημερώσεις προγράμματα κλπ. Το είχα πάθει και εγώ αυτό και με ότι και αν δοκίμασα το φορμάτ ήταν η σωτήρια λύση τουλάχιστον για εμένα. Φιλική συμβουλή. 1
noobowarrior Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις δικιο φιλε μου και εκανα φορματ τελικα ολα καλά
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου, έστω και αν μπήκες σε κόπο. Τουλάχιστον ο κόπος σου θα πιάσει τόπο για αρκετό καιρό, από το να παιδευόσουν με ημίμετρες και αναποτελεσματικές τις περισσότερες φορές λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα