The_Colonel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Η διατύπωση αστήρικτων και ενδεχομένως ηλίθιων απόψεων (σε σημείο που δεν περνάνε καν το laugh test, όπως η "% σύσταση του DNA") δεν είναι προνόμιο μόνο των Σκοπιανών. Από τους 1000 που λένε "η μακεδονία είναι ελληνική", πόσοι είναι αυτοί που το βασίζουν σε οτιδήποτε πιο συγκεκριμένο από το ότι έτσι λένε στα ελληνικά σχολεία; Ρητορική ερώτηση. Κάποια στιγμή πριν πολλά χρόνια είχα διαβάσει κάπου αντίστοιχου επιπέδου "φρίκης" σχόλιο και ξεκίνησα να σχηματίζω πύρινη απάντηση. Κάπου στην πορεία συνειδητοποίησα ότι αντικειμενικά ήμουν τόσο άσχετος με το αντικείμενο όσο άσχετος θεωρούσα πως είναι και ο άλλος, οπότε έκανα την απάντηση γαργάρα και έβαλα σημείωση πως αν θέλω να αυτοχαρακτηρίζομαι καλύτερος απ' αυτόν, δε δικαιούμαι να ανοίξω το στόμα μου αν δεν πάω πρώτα να ξεστραβωθώ. Και όταν λέω ξεστραβωθώ, δεν εννοώ 5 λεπτά google. please... really? εδω δεν διαβάζεις μια πρόταση 5 λέξεων (για το trolotopic με τα αγγλικά για παράδειγμα) και κάνεις quote τις 2 απο τις 5 λέξεις για να ειρωνευτείς... για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι η πρόταση ήταν " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ british/american ACCENT αλλά μόνο british/american ENGLISH ως προϋπόθεση για το τι θα διδάξει κάποιος" και κάνει quote το "δεν υπάρχει bitish/american accent..." (μόνο του χωρίς το υπόλοιπο) και και κολλάει δίπλα ενα ειρωνικό σχόλιο... (σε φάση ότι δήλωσα πως δεν υπάρχει διαφορά στην προφορά ενω καμία σχεση με αυτό δεν είχε το post)
cuspid Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ............................................................................................................................................................................................................................................................................... Από τους 1000 που λένε "η μακεδονία είναι ελληνική", πόσοι είναι αυτοί που το βασίζουν σε οτιδήποτε πιο συγκεκριμένο από το ότι έτσι λένε στα ελληνικά σχολεία; Ρητορική ερώτηση. ............................................................................................................................................................................................................................................................................... Πάς Βεργίνα - μπαίνεις Τύμβο - ανοίγεις μάτια - φεύγεις υπερήφανος και σίγουρος... 1
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ανάλογα τι κρινεις ως "Ελληνικό". Αν κάτι ειναι γραμμένο στην Ελληνική γλώσσα και αυτοι που το έγραψαν μιλούσαν την Ελληνική,σε μια μεγάλη περιοχή που όλοι μιλουσαν την ιδια γλωσσα τι μπορει να ειναι? Αν αντιστοιχα το ιδιο πράγμα ειναι γραμμένο στα Γαλλικά από ανθρωπους που μιλάνε Γαλλικά στην ιδια περιοχη, τι μπορει να ειναι? Εγγλέζικο? Κινέζικο? Δε ξέρω απλά ρωτάω.
The_Colonel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ανάλογα τι κρινεις ως "Ελληνικό". Αν κάτι ειναι γραμμένο στην Ελληνική γλώσσα και αυτοι που το έγραψαν μιλούσαν την Ελληνική,σε μια μεγάλη περιοχή που όλοι μιλουσαν την ιδια γλωσσα τι μπορει να ειναι? Αν αντιστοιχα το ιδιο πράγμα ειναι γραμμένο στα Γαλλικά από ανθρωπους που μιλάνε Γαλλικά στην ιδια περιοχη, τι μπορει να ειναι? Εγγλέζικο? Κινέζικο? Δε ξέρω απλά ρωτάω. ε ειναι αντικειμενικός γιαυτό..
mathsrule Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Η Ρωσική ήταν 30% μικρότερη Κάτσε, εσύ μετράς και τις Αποικίες μέσα;
The_Colonel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Πάς Βεργίνα - μπαίνεις Τύμβο - ανοίγεις μάτια - φεύγεις υπερήφανος και σίγουρος... ξέχασες το σημείο "γυρνάς το κεφάλι να δείς γύρο σου" γιατι μπορεί να τα κάνει όλα αυτά κάποιος αλλά να έχει καρφωμένα τα μάτια του στο ipad με τα "επιχειρήματα" ότι είμαστε γύφτοι και οι σκοπιανοι ειναι μακεδόνες... επειδή θέλει να ειναι αντικειμενικός.
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δε με απασχολεί το τι συμβαίνει για το συγκεκριμένο θέμα (δηλαδή με απασχολεί, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω εδώ). Ακαδημαϊκά το είπα. Αλλά έτσι για το γαμώτο, Cossutius συνειδητοποιείς ότι έτσι που τα λες τα πράγματα είναι πολύ απλά: η ανατολική ουκρανία είναι Ρωσική και η κυβέρνηση Poroshenko σφετεριστές, έτσι;
The_Colonel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δε με απασχολεί το τι συμβαίνει για το συγκεκριμένο θέμα (δηλαδή με απασχολεί, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω εδώ). Ακαδημαϊκά το είπα. Εγώ πάλι δεν αναρωτιέμαι καθόλου ξέρω γιατι εχεις αυτή την άποψη και ξέρω ότι ειναι λάθος been there done that και μπορώ να την συζητήσω όποια στιγμή της ημέρας θέλεις. Τα "ψαγμένα" επιχειρήματα περι νεοσύστατου έθνους,προσμίξεων,πολιτιστικής ασυνέχειας κτλ κτλ κτλ δεν μου είναι πρωτόγνωρα απλά εχω πάει ενα βήμα παραπέρα στην ανάλυση τους και ξέρω που ειναι τα γυάλινα πόδια τους ενω κάποιοι άλλοι απλά ικανοποιούνται να σταματάνε σε αυτά.. (για να ειναι αντικειμενικοί υποθέτω γιατι το αντικειμενικός για κάποιους σημαίνει υιοθετώ την αντίθετη άποψη και όχι την αναλύω αμερόληπτα )
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ ξέρεις ήδη τόσα πολλά πράγματα που ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη πόσα θα ξέρεις όταν πατήσεις τα 20 με το καλό. 1
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δε με απασχολεί το τι συμβαίνει για το συγκεκριμένο θέμα (δηλαδή με απασχολεί, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω εδώ). Ακαδημαϊκά το είπα. Αλλά έτσι για το γαμώτο, Cossutius συνειδητοποιείς ότι έτσι που τα λες τα πράγματα είναι πολύ απλά: η ανατολική ουκρανία είναι Ρωσική και η κυβέρνηση Poroshenko σφετεριστές, έτσι; Αναφέρεσαι σε ιδια εθνοτητα μη το ξεχνάς. Εδω ένα εντελως διαφορετικό έθνος (Σκοπιανοι) πάνε να το παιξουν κληρονομοι μιας καθαρά Ελληνικής "φυλης".
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως είπα, δεν πρόκειται να το συζητήσω. Γεγονός παραμένει ότι αν πηγαίναμε με το "προφανές" επιχείρημά σου, θα έπρεπε να τη βγάλουμε ρωσική. 1
The_Colonel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ ξέρεις ήδη τόσα πολλά πράγματα που ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη πόσα θα ξέρεις όταν πατήσεις τα 20 με το καλό. εσύ ξέρεις ακόμη περισσότερα μιας και ξέρεις ό,τι δεν ξέρω γιατι το να αρνείσαι ότι ξέρω πάει να πεί οτι εσύ ξέρεις και καταλαβαίνεις ότι εγώ ειμαι λάθος αρα για να μπορείς να λές στο κάθε τι ότι δεν ξέρω πάει να πεί αυτόματα ότι πάλι εσυ για το κάθε τι ξέρεις αλλιώς πως μπορείς και εναντιώνεσαι; Αρά δεν ξέρω ποιος το παίζει ξερόλας και ποιος όχι ... εγώ τουλάχιστον αιτιολογώ... εσύ απλά δηλώνεις και για κάποιο λόγο αυτομάτως πρέπει να ειναι έτσι επειδή το δήλωσες... "alea yakta est" και είσαι πολύ ανώτερος για να συζητάς φυσικά και να μας εξηγείς για ποιο λόγο ειμαστε βλάκες... εκει ειναι η διαφορά μας. PS μακάρι να γινόμουν ξανά 20 αλλά τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω..
Cossutius. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σου δωσαμε 2 άνθρωποι 2 βασικά επιχειρήματα και σου εξηγησαμε τη διαφορά. Τωρα αν εσύ επιμένεις σε κάτι άλλο και απλά δε θέλεις να το συζητήσεις, σεβαστό.
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Απορώ τι είναι αυτό που είπα από το οποίο βγαίνει το συμπέρασμα πως επιμένω σε οτιδήποτε, εκτός από το ότι αν επαναλαμβάνει κανείς αυτά που του λένε χωρίς να το ψάξει είναι άσχετος και ισχυρογνώμων ταυτόχρονα. Διαβάζω τα ποστ μου μανιωδώς αλλά δε βρίσκω τίποτα... Χαίρομαι που μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να (μην) συζητάω κατά το πώς μου αρέσει, καλή μας συνέχεια.
GreyHorse Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 εκτός από το ότι αν επαναλαμβάνει κανείς αυτά που του λένε χωρίς να το ψάξει είναι άσχετος και ισχυρογνώμων ταυτόχρονα. Υπάρχει και κάτι χειρότερο. Να διαβάζει σάιτς σε ξένη γλώσσα και να μεταφράζει άλλα αντ'άλλων και να στο κοπιάρει κιόλας προσπαθώντας να σου αποδείξει ότι έχει δίκιο. Εκεί να δεις τι γέλιο βγάζεις όταν συνειδητοποιείς ότι απλά δεν μιλά καλά την ξένη γλώσσα και δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα