CROM271 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.Μέχρι να εμπεδωθεί.....Αλλά δεν έχω ελπίδες. Το κακο οπως σου ειπα ειναι πως ασχολεισαι αντι να περιοριζεσαι σε θεματα τσιπουροσυζητησεων που θα τα πας καλυτερα... Για να το εμπεδωσεις επομενως και εσυ, μηπως και γλυτωσουμε, ΜΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. Και θα σε κερασω και καραφακι για το καλο που θα κανεις...
man of steel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το κακο οπως σου ειπα ειναι πως ασχολεισαι αντι να περιοριζεσαι σε θεματα τσιπουροσυζητησεων που θα τα πας καλυτερα... Για να το εμπεδωσεις επομενως και εσυ, μηπως και γλυτωσουμε, ΜΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. Και θα σε κερασω και καραφακι για το καλο που θα κανεις... Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Είπα μήπως και το εμπεδώσει ρε παιδιά αλλά δω κόντεψε 100 σελίδες στον special one και δεν νοιώθει.Οπότε με συγχωρείτε εκ των προτέρων για το spaming και το offtopic αλλά ακόμα μία φορά μπας και το νοιώσει.Αλλιώς ignore και το κεφάλι μου ήσυχο.Ακόμα μία φορά συγνώμη στον ts και στους υπόλοιπους αλλά δεν νοιώθει..Αν απαντήσει ξανά απλά ignore....
CROM271 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Είπα μήπως και το εμπεδώσει ρε παιδιά αλλά δω κόντεψε 100 σελίδες στον προσωπολάτρη και δεν νοιώθει.Οπότε με συγχωρείτε εκ των προτέρων για το spaming και το offtopic αλλά ακόμα μία φορά μπας και το νοιώσει.Αλλιώς ignore και το κεφάλι μου ήσυχο.Ακόμα μία φορά συγνώμη στον ts και στους υπόλοιπους αλλά δεν νοιώθει..Αν απαντήσει ξανά απλά ignore.... Μα και εγω σε προτρεπω να σταματησεις να ασχολεισαι και να περιοριστεις σε συζητησεις που σου αρμοζουν αλλα το συνεχιζεις... Ολο δεν ασχολεισαι και ολο τσουπ εδω... Δεν παιζει απο τον καφενε γκλαβα πρεπει να γυρισες... Ακυρο το κερασμενο καραφακι αρκετα πρεπει να ρουφηξες...
man of steel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μα και εγω σε προτρεπω να σταματησεις να ασχολεισαι και να περιοριστεις σε συζητησεις που σου αρμοζουν αλλα το συνεχιζεις... Ολο δεν ασχολεισαι και ολο τσουπ εδω... Δεν παιζει απο τον καφενε γκλαβα πρεπει να γυρισες... Ακυρο το κερασμενο καραφακι αρκετα πρεπει να ρουφηξες... Και ignore it is No more answers again
f1vettel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Kανοντας ignore αποδεχεσαι την ηττα σου παντως 1
CROM271 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Και ignore it is No more answers again Εβαλες μυαλο και το καταλαβες? Ελπιζω...
man of steel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Kανοντας ignore αποδεχεσαι την ηττα σου παντως Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι λέω εγώ.Αν πω ότι θα κάνω κάτι το κάνω δεν υπάρχει γυρισμός.Παιδί στο χωριό που μαλώσαμε άσχημα(όχι ξύλο όχι για γκόμενα)που μεγαλώσαμε από μικρά μαζί του είπα ότι δεν θα του ξαναμιλήσω ποτέ!Δεν το πολύ πίστεψε αλλά εδώ και 20 χρόνια δεν του έχω πει ούτε μία καλημέρα και τα σπίτια μας είναι σε 50 μέτρα απόσταση.Πόσο λες να με νοιάζει η γνώμη του όποιου άγνωστου σε ένα forum λες; 1
CROM271 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφορα που με βρηκε βραδυατικα! Με εκανε ignore ο man of steel! Πανε οι απαντησεις τσιπουροκατανυξης!
man of steel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 In other news και on topic νομίζω δεν είμαι σίγουρος η πρώτη τόσο μεγάλη αυτοκρατορία όντως ήταν του Έλληνα στρατηλάτη.Σαφώς και υπήρξαν σφαγές μιλάμε για πολεμική εκστρατεία όχι για βραδινή έξοδο στα μπουζούκια.Η οποία πολεμική εκστρατεία ξεκίνησε με αφορμή των δύο προηγούμενων επιθέσεων των Περσών σε μας.Anyway ο Αλέξανδρος αποθεώνεται από όλους σχεδόν τους λαούς των περιοχών που κατέκτησε υπάρχει στους μύθους και στις παραδόσεις τους ανεξαρτήτως θρησκευτικών οι πολιτισμικών επιρροών που μπορεί να είχαν οι κατακτηθέντες και αυτό λέει πολλά για εκείνον.Τώρα βέβαια η σύγκριση του με τον Χίτλερ είναι τελείως γελοία δεν προκύπτει από πουθενά από κανέναν ιστορικό ανά τους αιώνες αλλά οι γνώμες είναι σαν τις ξέρετε....Ο καθένας έχει και από μία. 1
Cossutius. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Kανοντας ignore αποδεχεσαι την ηττα σου παντως Απαίσια και εκνευριστικη τρολιά :P 1
man of steel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Απαίσια και εκνευριστικη τρολιά :P Τον πήρα γραμμή τον ραλίστα ότι πάει να βάλει φυτιλιές αλλά έκανα το κορόιδο γιατί ήθελα απλά να υπερθεματίσω ότι πάντα πράττω αυτό που λέω ακόμα και σε άτομα που είναι σημαντικά για μένα.Σε κάτι τέτοια είμαι χειρότερος και από Σαρακατσάνο αν πω σε κάποιον τέλος οι παρτίδες μας(προφανώς και δεν αναφέρομαι στα ignore εδώ μεταξύ αγνώστων) τότε σημαίνει τέλος ώσπου να τα τινάξω ακόμα και αν πρόκειται για άτομα που κάποτε ήταν σημαντικά στην ζωή μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα