Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ηθελα μια οθονη για επαγγελματικη χρηση και πολλες ωρες εργασιας δηλαδη να μην μου κουραζει τα ματια. ευρος τιμων απο 200 εως 300
dimitrisOP Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html πολυ καλη για τα λευτα της
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Τι σημαίνει "επαγγελματική χρήση"; Για επεξεργασία εντύπου ή για live streaming DotA 2;
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html πολυ καλη για τα λευτα της σε ευχαριστω πολυ εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τις dell. πληροφοριακα: αυτη που μου προτεινεις ειναι το πιο καινουργιο μοντελο της?
Hyphen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 σε ευχαριστω πολυ εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τις dell. πληροφοριακα: αυτη που μου προτεινεις ειναι το πιο καινουργιο μοντελο της? ναι ειναι το καινουργιο μοντελο
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Τι σημαίνει "επαγγελματική χρήση"; Για επεξεργασία εντύπου ή για live streaming DotA 2; εννοω οτι θα καθομαι πολλες ωρες στον υπολογιστη αλλα οχι photoshop επεξεργασια εικωνας κτλ αλλα για την υγεια των ματιων ενδιαφερομαι
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα δε θέλεις επαγγελματική χρήση. Άρα με τη σημερινή τεχνολογία, ο,τι κι αν πάρεις θα είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 200+. Η U2414H είναι εξαιρετική οθόνη, αλλά αν τη θες για να γράφεις στο word η μισή θα πάει χαμένη.
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 να μπενω στο internet για πολλες ωρες να μην κουραζομαι.
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει καποιος καπια σχετικη ερευνα ενδιαφερον, για την υγεια των ματιων σε τετεια περιπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα