Verdon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας παιδια,εχω ενα θεμα με την τηλεοραση μου.Δεν εχει scart υποδοχη και θελω να συνδεσω το dvd player που εχω και αυτο βγαζει μονο scart.Απο πισω η τηλεοραση εχει μονο hdmi ports και κατι av ports τα οποια δεν τα εχω ξαναδει.Αν μπορειτε να με βοη8ησετε ως προς τι καλωδιο να παρω,απο scart (για το dvd player) σε καποιον ανταπτορα ετσι ωστε να μπαινει σε ενα απο τα παρακατω ports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 RCA δεν εχει?Δηλαδη κιτρινο,κοκκινο ασπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο μοντελο ακριβως εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Verdon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 για να απαντησω και στις δυο ερωτησεις. 1 , Δεν εχει RCA και 2 , Ειναι το μοντελο Sony Bravia NX720 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/LogiLink-SCART-HDMI-Toslink-Connection/dp/B004K4YKQC/ref=pd_sim_ce_3?ie=UTF8&refRID=1S48S24NBJR1A6G078KS νομιzω αυτο θα κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 για να απαντησω και στις δυο ερωτησεις. 1 , Δεν εχει RCA και 2 , Ειναι το μοντελο Sony Bravia NX720 Και εμενα η δικια μου Samsung δεν εχει απευθιας RCA αλλα εχει αυτο http://sparedparts.com/images/made/BN39-01154W_589_269_90.JPG.Σιγουρα δεν εχει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 για να απαντησω και στις δυο ερωτησεις. 1 , Δεν εχει RCA και 2 , Ειναι το μοντελο Sony Bravia NX720 Εχει RCA. Η ''παράξενη'' φυσα διπλα στο HDMI ειναι για να δεχτει ειδικο καλωδιο adaptor που σου βγαζει τα RCA σε θηλυκά καλωδιο. Το παρέχει η TV στην συσκευασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/LogiLink-SCART-HDMI-Toslink-Connection/dp/B004K4YKQC/ref=pd_sim_ce_3?ie=UTF8&refRID=1S48S24NBJR1A6G078KS νομιzω αυτο θα κανει.. Χα χα χα!!! Τέτοια να του λέμε του ανθρώπου να τον κάψουμε... Ελπίζω να μην έκανες το λάθος να αγοράσεις ένα τέτοιο για εσένα. Αυτό είναι ένα κιτ που περιέχει 3 ανεξάρτητα καλώδια, ένα SCART, ένα HDMI και ένα Toslink. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Verdon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 θα κοιταξω μπας και βρω το κουτι της τηλεορασης για να βρω τα εξτρα καλωδια.Ευχαριστω παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα