agribilos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω Ελληνικά μέσα σε κανένα DOS πρόγραμμα στα WINXP PRO.Ενώ μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά στο Command Line,δεν μπορώ να το κάνω μέσα σε κανένα πρόγραμμα (Ούτε καν στο EDIT).Αν γνωρίζετε κάτί για το θέμα παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
accipio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με ένα παλιό dos πρόγραμμα διαχείρισης αποθήκης. Δεν έχω βρει λύση μέχρι τώρα.
damdim Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτά που χρησιμοποιούσαμε σε DOS. Αν γράψετε το email σας, μπορώ να σας το στείλω
eurochance Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 einai to extkb an to balete sto google to briskete (mono ellada psaksimo) kai etsi tha to exete distixos den ginete na setarete ta winxp se ellinika 437G kali sas epitixia
agribilos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτά που χρησιμοποιούσαμε σε DOS. Αν γράψετε το email σας, μπορώ να σας το στείλω Το email μου είναι [email protected] θα επιθυμούσα να μου στείλετε το πρόγραμμα αυτό.
Mantis_C_P Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω Ελληνικά μέσα σε κανένα DOS πρόγραμμα στα WINXP PRO.Ενώ μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά στο Command Line' date='δεν μπορώ να το κάνω μέσα σε κανένα πρόγραμμα (Ούτε καν στο EDIT).Αν γνωρίζετε κάτί για το θέμα παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ προκαταβολικά.[/quote'] Χρειάζεσαι το αρχείο Grinst και Grkeyb τα οποία θα τοποθετηθούν στον κατάλογο system32 στα winxP Θα γίνει εγγραφή στην τελευταία σειρά του αρχείου AUTOEXEC.NT ως εξής grinst grkeyb Reboot και είσαι οκ. Αλλαγή ελληνικών σε πρόγραμμα DOS μέσα στα XP με Ctrl+Alt+Space Αν θέλεις να σου στείλω τα αρχεία το e-mail μου είναι [email protected]
dimitris__ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Στείλτε μου 'τα και μένα παρακαλώ. [email protected]
agribilos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Σας ευχαριστω όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας. Το SGREEK.EXE έκανε την καλύτερη δουλειά.
accipio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Τι λέτε βρε παιδιά, υπάρχει λύση και δεν πήρα χαμπάρι; Ας μου στείλει σας παρακαλώ κάποιος τα σχετικά αρχεία και οδηγίες στο mail μου: [email protected] Ευχαριστώ!
akiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Πας και βαζεις το layout του Αγγλικου πληκτρολογιου σε Ελληνικα λατινικα.μετα στις εφαρμογες dos(eurkbs,kef3.ktl.) αλλαζει με δεξια alt-shift Αγγλικα και αριστερα alt-shift Ελληνικα(η αναποδα).επεισης στις dos εφαρμογες να πατατε alt-enter για full screen γιατι ετσι η εφαρμογες τρεχουν πιο γρηγορα....
petpap13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα θα ηθελα οδηγιες για το πως θα κανω εγγραφή στην τελευταία σειρά του αρχείου AUTOEXEC.NT τα αρχεια! Εχω το αρχειο SGREEK.EXE! αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω! το e-mail μου ειναι [email protected]
Highlander Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 http:\\users.acn.gr\dwc\AUTOEXEC.NT http:\\users.acn.gr\dwc\KBDHE.COM Κατεβάστε τα, ρίξτε τα στο SYSTEM32 και Ελληνικά με δεξιό ALT-SHIFT.
badvariemai Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Xerei kaneis an me autous tou tropous emfanizontai k ta ellinika apo tis mple othones sta XP? Mou exei tyxei 2 fores (eutyxws paei kairos apo tote) kai to pc kwlise se mia mple othoni me kinezika (profanws itan ellinika pou den apeikonizontan swsta, exw ellinika XP). An xerei kaneis an ontws tha mporw na dw ta ellinika as steilei kapoios ta arxeiakia sto e-mail mou. [email protected] Euxaristw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.