Προς το περιεχόμενο

Winxp dos greek support

agribilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω Ελληνικά μέσα σε κανένα DOS πρόγραμμα στα WINXP PRO.Ενώ μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά στο Command Line,δεν μπορώ να το κάνω μέσα σε κανένα πρόγραμμα (Ούτε καν στο EDIT).Αν γνωρίζετε κάτί για το θέμα παρακαλώ βοηθήστε με.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτά που χρησιμοποιούσαμε σε DOS. Αν γράψετε το email σας, μπορώ να σας το στείλω

Δημοσ.
Χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτά που χρησιμοποιούσαμε σε DOS. Αν γράψετε το email σας, μπορώ να σας το στείλω

Το email μου είναι [email protected] θα επιθυμούσα να μου στείλετε το πρόγραμμα αυτό.

Δημοσ.
Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω Ελληνικά μέσα σε κανένα DOS πρόγραμμα στα WINXP PRO.Ενώ μπορώ να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά στο Command Line' date='δεν μπορώ να το κάνω μέσα σε κανένα πρόγραμμα (Ούτε καν στο EDIT).Αν γνωρίζετε κάτί για το θέμα παρακαλώ βοηθήστε με.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.[/quote']

Χρειάζεσαι το αρχείο Grinst και Grkeyb τα οποία θα τοποθετηθούν στον κατάλογο system32 στα winxP

Θα γίνει εγγραφή στην τελευταία σειρά του αρχείου AUTOEXEC.NT ως εξής

grinst

grkeyb

Reboot και είσαι οκ.

Αλλαγή ελληνικών σε πρόγραμμα DOS μέσα στα XP με Ctrl+Alt+Space

Αν θέλεις να σου στείλω τα αρχεία το e-mail μου είναι

[email protected]

Δημοσ.

Πας και βαζεις το layout του Αγγλικου πληκτρολογιου σε Ελληνικα λατινικα.μετα στις εφαρμογες dos(eurkbs,kef3.ktl.) αλλαζει με δεξια alt-shift Αγγλικα και αριστερα alt-shift Ελληνικα(η αναποδα).επεισης στις dos εφαρμογες να πατατε alt-enter για full screen γιατι ετσι η εφαρμογες τρεχουν πιο γρηγορα.... :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα θα ηθελα οδηγιες για το πως θα κανω εγγραφή στην τελευταία σειρά του αρχείου AUTOEXEC.NT τα αρχεια! Εχω το αρχειο SGREEK.EXE!

αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω! το e-mail μου ειναι [email protected]

Δημοσ.

Xerei kaneis an me autous tou tropous emfanizontai k ta ellinika apo tis mple othones sta XP? Mou exei tyxei 2 fores (eutyxws paei kairos apo tote) kai to pc kwlise se mia mple othoni me kinezika (profanws itan ellinika pou den apeikonizontan swsta, exw ellinika XP).

An xerei kaneis an ontws tha mporw na dw ta ellinika as steilei kapoios ta arxeiakia sto e-mail mou.

[email protected]

Euxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...