Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ καλως σας βρηκα!!υπεροχη δουλεια εδω μεσα απο ολους.Θα ηθελα να αγορασω ενα Samsung με δυο καρτες, μπορειτε να μου προτεινετε καποιο σε καλη τιμη για καινουργιο?
d_gkal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει ένα στα 18 ευρώ αν ενδιαφέρεσαι Άλλη μάρκα δε θέλεις?
stevengreeceGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχει. Θελεις smartphone ή απλο κινητο?
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχω προβλιμα αν υπαρχει κατι που να ειναι smartphone με μια σχετικα καλη καμερα κ ας ειναι αλλη μαρκα παιδια
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Nokia lumia 630 dual sim. Το προτεινω. 1
mavroulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δες και το Asus Zenfone 5 αν σε ενδιαφέρει η αγορά από Κίνα. 1
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 stevengreeceGR ευχαριστώ ! καλη επιλογή mavroulis, on 06 Sept 2014 - 08:37 AM, said: Δες και το Asus Zenfone 5 αν σε ενδιαφέρει η αγορά από Κίνα. mavroulis ευχαριστώ, ωραίο φαίνεται με τα intel του δηλαδή σαν συσκευή είναι καλό δεν θα κολλάει? πως το βλέπεις εσύ το έχεις πιάσει ?
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και τα δυο ειναι οπως εχω ακουσει εξαιρετικα.
mavroulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 To Nokia 630 δεν το έχω πιάσει και δε γνωρίζω.Το Asus το πήρα από vickmall και το έχω στα χέρια μου 3 μέρες. Με μία λέξη: εξαιρετικό!Το μενού του είναι πολύ προσεγμένο, όμορφο και πολύ γρήγορο, δε σκαλώνει πουθενά και η εταιρία το υποστηρίζει βγάζοντας συχνά firmware updatesΗ ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική.Λένε ότι η κάμερα δεν είναι top (αλλά έχει πολλες επιλογές κλπ, προσωπικά δεν έχω παράπονο) και η μπαταρία είναι λίγο μικρή (μια μέρα τη βγάζει όμως). Προσωπικά με ενοχλεί το κάπως μεγάλο του μέγεθος σε σχέση με την οθόνη του (είναι πιο μεγάλο από lg g2 και galaxy grand) και ότι τα κουμπιά στη βάση του κινητού δε φωτίζονται.Για τα ~140 ευρώ που κοστίζει η καλή έκδοση (2.0ghz cpu, 16gb rom, 2 gb rom) είναι εξαιρετικό.
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ετσι για την ιστορία ευχαριστώ ολους επελαξα το lumnia
stevengreeceGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το παρεις πες μου τις εντυπωσεις. Αν ειναι καποιο vfm και αξιζει ακομα και για καποιον που θελει με 170€. Επισης σου εβγαλε για να κανεις καμια αναβαθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα