mcnulty85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας. Εχω το εξής πρόβλημα στον υπολογιστή μου: Όταν έχει κακοκαιρία "παίζει" η τάση του ρεύματος και το PC σβήνει. Το θέμα είναι ότι έχω UPS, στο οποίο πρόσφατα άλλαξα την μπαταρία, αλλά και πάλι δεν προστατεύει το PC όπως θα πρεπε. Ξερει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Το ups πρέπει να τρέχει και με driver στο λειτουργικό σου για να κάνει την δουλειά του. Πες μοντέλο ups και ποια windows έχεις και αν σου βρίσκεται και το εγχειρίδιο είμαι σίγουρος ότι εξηγεί το τι πρέπει να κάνεις.
soteras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εισαι σιγουρος βασικα οτι εχεις συνδεσει στο ups τα πραγματα πανω ολα επισης η μπαταριες πρεπει να κανουν πρωτη φορτιση μετα την αλλαγη χωρις να ειναι πανω στο ups πραγματα ωστε να γινει σωστα ο κυκλος φορτισης η μπαταριες που εβαλες ειναι ιδιες σε βολτ με της προηγουμενες που ειχες η εβαλες χωρις να το τσεκαρις αυτο και τελευταια ερωτηση το ups Που εχεις ποσα watt ειναι καθως μπορει να μην σηκωνει το φορτιο που εχεις βαλει επανω Δες αν εχεις περασει τα driver του ups στο pc αν αναφερουν θεμα αν δεν αναθερουν κανε μια εσκεμενη διακοπη ρευματος δηλαδη ανοιξε το pc κανε οτι συνηθως και βγαλε απο την μπριζα το ups να δεις τη αναφερει σαν βλαβη (αν και δεν χρειαζεται ο driver για να δουλεψει σωστα το ups καθως απλα ο driver σε ενημερωνει για τη μπαταρια του και ολα αυτα.)
mcnulty85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Το UPS είναι inform guard s800. Επίσης πάνω γράφει Power Rating 800VA. To PC μου έχει VIsta και επεξεργαστή 2.83 Ghz. Τώρα για Driver που μου λέτε δε βρήκα κάτι στο κουτί και δε θυμάμαι να είχε κάποιο cd μέσα. Εν τω μεταξύ δοκίμασα και κάτι άλλο: έβγαλα το UPS απ' την πρίζα όσο δούλευε το pc και φυσικά έσβησε. Μετά όμως με σβηστό τον υπολογιστή , ξαναέβγαλα την πρίζα και το ups δούλευε. Υπάρχει περίπτωση να μη σηκώνει το Pc μου;
soteras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Για δωσε λιγες λεπτομεριες για τον υπολογιστη τροφοδοτικο αν ξερεις εχει βαλει επισης πανω οθονες εκτυπωτες και τετοια?Πριν αλλαξεις μπαταρια ειχες θεματα
soteras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης τη μπαταρια την συνδεσες σωστα / κουμποσαν καλα τα καλωδια πανω
mcnulty85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχως δεν ξέρω τι τροφοδοτικό έχει. Ανοιξα το pc αλλά πάλι δν εβγαλα άκρη. Στο ups έχω βάλει την κεντρικη μονάδα, οθόνη , ηχεία και router. Δοκίμασα να βάλω μόνο την κεντρική μονάδα αλλά πάλι τα ίδια. Την μπαταρία δν την άλλαξα εγώ πήγα σε μαγαζί να την αλλάξουν. Το θέμα είναι ότι το Ups πριν το είχα στο παλιό το pc μου (το οποίο είναι ένα πανάρχαιο) οπότε δε το είχα δοκιμάσει ποτέ στο τωρινό. Ξέρεις να μου πεις πώς μπορώ να δω τι τροφοδοτικό έχω; Επίσης αυτό το Power Rating 800VA που γράφει στο ups σου λέει κάτι; Γράφει και κάτι άλλους αριθμούς πάνω , κάτι ac inpout ,ac output, αυτά παίζουν κανένα ρόλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα