Parlygoa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά καλημέρα.. Εδώ και 2 χρόνια έχω βάλει wind για το ίντερνετ, τους τελευταίους 6 μήνες που και που δεν δίνει ίντερνετ στο σταθερό υπολογιστή ( βγάζει θαυμαστικό στο εικονίδιο ). κάνω διαγνωστικά δικτύου και μου λέει να κάνω επανεκκίνηση, την κάνω αλλά πάλι δεν λύνει το πρόβλημα... Το περίεργο σε όλο αυτό είναι ότι το ρούτερ δίνει WiFi και με το λάπτοπ μπαίνω κανονικά στο ίντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ρούτερ??
PEPES2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ενημερωσε τους drivers της καρτας δικτυου σου,αλλαξε καλωδιο εθερνετ,δοκιμασε να συνδεσεις το καλωδιο σε αλλη θυρα εθερνετ στο ρουτερ για αρχη.
Parlygoa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.. όσο για το καλώδιο δοκίμασα να το συνδέσω στο λάπτοπ και είχε κανονικά ίντερνετ.!!
PEPES2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκιμασε με αλλο ρουτερ αν εχεις. Μπορει να εχει προβλημα η καρτα δικτυου του pc σου η το ρουτερ το ιδιο.
peeperman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να βάλεις στατικές IP στην κάρτα δικτύου γιατί μπορεί να κολλάει ο DHCP, και θα είσαι ΟΚ. 1
man of steel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να βάλεις στατικές IP στην κάρτα δικτύου γιατί μπορεί να κολλάει ο DHCP, και θα είσαι ΟΚ. Και ένας νουμπας ρωτάει πως γίνεται αυτό;.Απλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ενώ π.χ ξέρω να περάσω αλλά και να ενεργοποιήσω λειτουργικό π.χ από δίκτυα δεν έχω ιδέα.Από cmd γίνεται και πως;
jkoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ανάλογα την έκδοση των Windows, ακολουθείς τα σχετικά βήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα