Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Θελουμε ενα gaming tower για τον ανηψιο.Μονο τον πυργο.Ποσο 600-650ευρω.Τις συμβουλες σας παρακαλω για κατι που να του κρατησει οσο πιο πολυ μπορει.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:600€ -650

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:οχι

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? οχι

Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? ναι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι 

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) ΕSHOP

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? οχι 

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι 

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> ναι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> OXI

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? ->  οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχι 

Δημοσ.

RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACK

XFX PRO SERIES 650W PSU

AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX

ASUS M5A97 R2.0

CRUCIAL BLS2CP4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) 

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

XFX AMD RADEON R9 270 R9-270A-CDFC DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

RAIJINTEK THEMIS

643.86 €

τροφοδοτικο τοσο μεγαλο επειδη ανεφερες εκδοχη για CF στο μελλον

επισης αν μπορουσες να παρεις απο αλλου καρτουλα θα μπορουσες να πας στην 270Χ

επισης μια λυση θα ηταν να βαλεις 4GB ram και μικροτερο τροφοδοτικο

ωστε να μπορεσεις να πας σε αρκετα καλυτερη GPU

Δημοσ.

μια hp εχει αλλα δεν ξερω πια ακριβος.Εχε στο μυαλο σου κατι που να εχει υποστυριξη αν αγοραστει καποια στιγμη καλη οθονη τουλαχιστον φουλ hd πχ.

RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACK

XFX PRO SERIES 650W PSU

AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX

ASUS M5A97 R2.0

CRUCIAL BLS2CP4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) 

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

XFX AMD RADEON R9 270 R9-270A-CDFC DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

RAIJINTEK THEMIS

643.86 €

τροφοδοτικο τοσο μεγαλο επειδη ανεφερες εκδοχη για CF στο μελλον

επισης αν μπορουσες να παρεις απο αλλου καρτουλα θα μπορουσες να πας στην 270Χ

επισης μια λυση θα ηταν να βαλεις 4GB ram και μικροτερο τροφοδοτικο

ωστε να μπορεσεις να πας σε αρκετα καλυτερη καρτουλα

λοιπον...αναβαθμιση μαλλον εννοει ο μικρος το να βαλει και αλλη μνημη.Οποτε μην κοιτας κροσφαιρ 2 καρτες κτλπ.Για κοιτα τι γλυτωνεις απο λεφτα τωρα...

Δημοσ.

οχι μην φυγουν λεφτα σε τπτ αλλο περα του πυργου.Οτι αλλο η υπαρχει η θα αγοραστει εξτρα αν χρειαστει.Τα 650 ειναι για πυργο μονο.

Δημοσ.

καλυτερα ο amd απο εναν intel i3 πχ στα ιδια λεφτα? οχι οτι εχω θεμα με τους amd και εγω τον fx8120 εχω και ειναι σουπερ,απλα ρωταω.

Δημοσ.

καλυτερα ο amd απο εναν intel i3 πχ στα ιδια λεφτα? οχι οτι εχω θεμα με τους amd και εγω τον fx8120 εχω και ειναι σουπερ,απλα ρωταω.

Οι fx είναι αστέρια και πολύ ποιο δυνατοί από τον ι3 ...όταν τρέχουν στο 100% ,δυστυχώς στο gaming δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει στο 100% ένας επεξεργαστής με 6-8 πυρήνες από ένα παιχνίδι,στην καλύτερη να πάει 60-65% .

Οι FX θα είναι ποιο καλοί στα nextgen παιχνίδια στα οποία και ένας i3 όμως δεν θα έχει πρόβλημα,στα «παραδοσιακά» με λίγα νήματα παιχνίδια οι fx χάνουν πολύ λόγου χαμηλής ταχύτητας πυρήνων.

Για μελλοντικά, σε πλατφόρμα με fx δεν θα έχεις καμία επιλογή για αναβάθμιση επεξεργαστή,ενώ με i3 πλατφόρμα πας και σε i5 και αν πάρεις μητρική με 9chipset μπορείς να βάλεις και από τους μελλοντικούς broadwell.

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται για cf κοιτάει σε άλλη μητρική όσον αφορά το am3+.Αν όχι,η τελευταία σύνθεση του teojesper είναι οκ.

Να κοιτάξει και το θέμα της οθόνης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...