Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα.εχω κονεξ 24αρα και κοιταζοντας στο ρουτερ βλεπω SNR Margin Down/Up(db) 10.4db/ 10.6 bandwidth down/up 12.032/853kbps ειναι νορμαλ αυτα ή να πεταξω το zte ρουτερ του οτε να παρω αλλο;
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Κλειδώσεις στα 12 πράγμα το οποιο ειναι φυσιολογικό αν ειναι μακριά απο το αστικό κέντρο οποτε οτι και router να πάρεις δεν θα βοηθήσει στο να ανέβει η ταχύτητα , αν εχεις αποσυνδέσεις δεν ειναι σταθερή η γραμή σου γενικα τοτε ναι εκει ενα καλύτερο router ισως να μπορέσει να βοηθήσει σε ενα βαθμό 1
krevikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 H ταχύτητα για να ανέβει πρέπει να του ρίξουν το snr αλλά δεν έχει και πολλά περιθώρια αφού μέχρι 9 μπορεί να στο ρίξουν το snr στον οτε και δεν θα έχει αλλαγές στην ταχύτητα . για το ρούτερ σίγουρα ένα καλύτερο θα βοηθούσε από αυτό που του δώσανε εκτός και αν είναι τόσο πολύ μακρυά απο το αστικό κέντρο
Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια οχι δεν ειμαι πολυ μακρια απτο κεντρο του οτε. τα καλωδια μου και του τηλεφωνου ειναι καινουργια. αποσυνδεσεις ΔΕΝ εχω. Γενικα με 24αρα εσυ με τι ταχυτητα κατεβαζετε μαξ; επισης αν επερνα ρουτερ ενα φθηνο και καλο πιο θα ηταν; γυρω στα 30 ευρω.δεν με ενδιαφερει ναναι wifi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 πόσα db attenuation έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα