ThanosA Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν πρόκειται για το δικό μου σύστημα . Θέλω για λόγους hackintosh compatibility να μεινω με z87 και να μην πάω σε z97 διότι την δουλεια θα την κάνει αρχάριος . Επειδή ο 4770k με τον 4790k έχουν την ιδια τιμή θεωρώ ότι είναι κρίμα να μην πάει στον 90 . Δεν έχει πρόσβαση ούτε κάποιον γνωστό να του δώσει έναν cpu 1150 για να γίνει σίγουρα το upgrade . Οπότε ο 4790k θα αναγνωρίζεται τουλάχιστον για να γίνει upgrade το bios ?
forgotten Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Η δικη μου z87m-plus υποστηριζει update χωρις cpu επανω οποτε δοκιμασε αν και η δικη σου το επιτρεπει αυτο ,το δικο μου συστημα ωστοσο δεν αναγνωριζε devil canyon χωρις το update
sotkiritsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Η δικη μου z87m-plus υποστηριζει update χωρις cpu επανω οποτε δοκιμασε αν και η δικη σου το επιτρεπει αυτο ,το δικο μου συστημα ωστοσο δεν αναγνωριζε devil canyon χωρις το update φιλαράκι αυτό το σύστημα που λες λέγεται usb bios flashback και το υποστηρίζουν μόνο οι asus.από εκεί και πέρα στην ερώτηση του ts ο 4790κ σε Ζ87 chipset υποστηριζεται μόνο με update όποτε δεν νομίζω να τον αναγνωρίσει αλλά ας απαντήσει και κάποιος που ξέρει σίγουρα.
ThanosA Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν τυχόν κάποιος άλλος έχει την ίδια απορία η απάντηση τελικά είναι : Όχι πριν από το bios update δεν αναγνωρίζονται οι Haswell refresh . Θα πρέπει να βάλεις έναν Haswell για να κάνεις το update . Μιλώντας πάντα για Z87 της Gigabyte .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα