vag.patrick Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παρακατω με πρωτοβουλια δικη μου και με ολη την καλη διαθεση , θελω να ξανακανουμε οσοι θελετε μια ακομη αναφορα με τα id μας και τα παιχνιδια Multi online Ομως που κατεχουμε. Εγω αυτο που θα κανω ειναι να φερω την λιστα στο πρωτο ποστ , το δικο μου.Οσοι απλα θελετε βαλτε τα id σας και τα game σας και ας μην ειναι Online games. Υ.γ : καποιο παλικαρι να μου στειλει τον κωδικα για το spoiler μην χαλασω το thread με p.m αν ειναι ευκολο...Ευχαριστω. Κανω την αρχη εγω και ελπιζω και οι υπολοιποι να ακολουθησετε: Nintendo ID : Pvag85-vag.patrick NOFX84-Markerparts Gkalas-Gkalas socratis80-Socratis_g hadesgr-Hadesgr matu-gr-Theoritikos steliosk-stko2010 Online Multiplayer Games 1.Mario Kart 8 2.Monster Hunter 3 Ultimate 3. Tekken Tag 2 Tournament WUE 4. Mario & Sonic at Sochi Olympics 5. Sonic All Stars Racing 6. Ninja Gaiden 3: Razor's Edge 7. Resident Evil Revelations 8. Wii Sports Club - Tennis,Bowling & Golf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Nintendo ID : NOFX84 ΜΚ8 για online, τα υπολοιπα λιστα οταν παω σπιτι και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω εχω το Gkalas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 socratis80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει αυτό με το greeklish είναι λίγο σπαστικό Το δικό μου: hadesgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει αυτό με το greeklish είναι λίγο σπαστικό προφίλ ----> Οι ρυθμίσεις μου --------> Greeklish -------> παράκαμψη ελέγχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 προφίλ ----> Οι ρυθμίσεις μου --------> Greeklish -------> παράκαμψη ελέγχου Ε, τότε είμαι noobas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το δικό μου matu-gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stko2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Το δικό μου steliosk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το δικό μου DarthAthan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 0tsiou0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link012000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 link012000 mario kart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 SheikGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Chrisg21 και παίζω mk8 και θα εκτιμούσα πολύ κάποιος να παίξουμε μαζί monster hunter 3 γτ με παρέα θα άξιζε ακόμα περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naughtys Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Για το Wii U : naughtys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα