Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ψάχνω αυτόν τον καιρό για free cloud service τύπου dropbox να συγχρονίζω φακέλους δουλειάς σε laptop <-> desktop. Το Dropbox δεν το θέλω κυρίως για τα λίγα giga και το ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει πολλούς φακέλους.

Ένα καλό άρθρο που βρήκα είναι αυτό, που συγκρίνει τα περισσότερα cloud services. 

Με βάση αυτό το άρθρο λοιπόν είμαι ανάμεσα σε Sugarsync και Skydrive, άλλα επειδή είναι του 2012, ήθελα τα (updated) φώτα σας :)

Δημοσ.

Ψάχνω αυτόν τον καιρό για free cloud service τύπου dropbox να συγχρονίζω φακέλους δουλειάς σε laptop <-> desktop. Το Dropbox δεν το θέλω κυρίως για τα λίγα giga και το ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει πολλούς φακέλους.

Ένα καλό άρθρο που βρήκα είναι αυτό, που συγκρίνει τα περισσότερα cloud services. 

Με βάση αυτό το άρθρο λοιπόν είμαι ανάμεσα σε Sugarsync και Skydrive, άλλα επειδή είναι του 2012, ήθελα τα (updated) φώτα σας :)

Πλεον ονομαζεται one drive και δινει 15gb. To χρησιμοποιω και ειμαι ικανοποιημενος
  • Like 1
Δημοσ.

Το αν μπορεί να συγχρονίσει πολλούς φακέλους ή όχι δεν παίζει ρόλο στην πράξη. Μπορείς εύκολα να κάνεις ένα ή περισσότερα directory junctions, δημιουργώντας στην ουσία ένα δεύτερο path σε όποιο σημείο θέλεις για κάποιο(α) directories τα οποία βρίσκονται μέσα στον ένα και μοναδικό συγχρονισμένο φάκελο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...