Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν κάποτε είχα κοσμοτέ και δεν μπορούσα να πιάσω κλήση ή με καλούσαν και ενώ είχα σήμα δεν χτυπούσε και δεν μου ερχόταν ειδοποίηση κλήσεων,κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και η απάντηση τους ήταν υπερφόρτωση δικτύου.

Μετά από μια περίοδο "ψαξίματος" είδα πως στην περιοχή μου η wind έχει άψογες επιδόσεις και αυτή χρησιμοποιώ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά ,δυστυχώς.

Δημοσ.

Αυτά για τα δεδομένα του εξωτερικού...

Στην Ελλάδα ειναι άλλη φάση γιατι κανένας (ή πάρα πολύ λίγοι) δεν στέλνουν επιστολές ή κλήσεις για παράπονα... απλά το αποδέχονται και το πολύ πολύ να γκρινιάζουν σε επίπεδο φόρουμ όποτε οι εταιρίες έχουν ενα λιγότερο κίνητρο... (δεν παραπονιέται κανένας οπότε χτύπα στο ψαχνό και αυτούς τους λίγους που το κάνουν ειναι οι "περίεργοι" )

Εγώ ας πούμε έστειλα επίσημη επιστολή στον ΟΤΕ για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω (υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να έχω vdsl στο wizard κάλυψης δικτύου μου δείχνει ότι μπορώ να έχω γειτονικές πολυκατοικίες έχουν πάραυτα στο κατάστημα ή σε παραγγελία online ή μέσω τηλεφώνου δεν μπορούν να μου προχωρήσουν καμία αίτηση.. γιατι; δεν ξέρουν βγάζει κόκκινη σημαιούλα λένε και σταματάει εκει το θέμα)

και ακόμη να μου απαντήσουν (αν και πήρα mail που λέει ότι λάβανε το δικό μου και θα προωθηθεί στο αρμόδιο τμημα) και μετράμε ενα μήνα αναμονής... 

Γιατι; γιατι προφανώς όλοι με παρόμοιο θέμα (να μπορούν να έχουν μια υπηρεσία αλλά να σκαλώνει κάπου -ανθρώπινο λάθος bug στο σύστημα κτλ) απλά το αποδέχονται και πάνε σε adsl... 

και το ίδιο ισχύει με τα προγράμματα κινητής... δεν υπάρχει κανένας που να δίνει καλύτερο οκ.. τι να κάνουμε δεν θα βάλουμε ή θα βάλουμε την σούπερ προσφορά 300 MB internet...

εγώ το θεωρώ καταρχήν προσβλητικό για την νοημοσύνη του πελάτη να υπάρχουν τέτοια προγράμματα με αυτή την χρέωση...  

Συγχαρητήρια σου κάναμε δώρο 100MB επειδή ανανέωσες 20€ χρόνο ομιλίας -που με φόρους ειναι μικρότερος απο 20€ - = σου κάναμε δώρο τιποτα... 100ΜΒ = 5 βιντεάκια στο youtube... ωωω τι τέλειο δώρο..

...Βέβαια το δικό σου πρόβλημα είναι θέμα σταθερής τηλ./internet provider..και σου εύχομαι να βρεις σύντομα λύση.

Έδω όμως έχουμε να κάνουμε με παρόχους κινητής τηλ. και mobile internet. Προσωπικά, ένα μήνα ολόκληρο (Ιούνιος 2014) έγινα ο πιο πρήχτης πελάτης της Wind (''...-τι να το κάνω το 1,5gb αφού ούτε το 1,5mb δεν μπορώ να κατεβάσω κυρία μου!!!'')

Τι ελέγχους δικτύων έκαναν..τι που προσπαθούσαν να μου βγάλουν μούφα τις δύο συσεκυές μου (nexus4-5) ....τι  που έψαχναν αρ.διευθύνσεων και οδούς πόλεων συμφωνα με τις μετακινήσεις μου για να εντοπίσουν το πρόβλημα ....τελικά μου βρήκαν λύση:  ''...-για καλύτερα αποτελέσματα κε. Κώστα, καλό θα ήταν να κάνετε χρήση του mobile internet σας, σε ανοικτούς χώρους''   ...τα συμπεράσματα δικά σας.

• Like 1
Δημοσ.

ας μαζέψουμε μερικές υπογραφές για να κατέβει η κεραία στη γειτονιά...

...γμτ τι σκατά σήμα είναι αυτό?!

So true :-(

Δημοσ.

Η Vodafone χειροτερεύει σταθερά την απόδοση των data connections.

Έχω επαγγελματικό με Internet και στο κινητό, και broadband sim πάνω σε laptop με 3g module. Το μόνο που κάνει είναι να πιταρει τις ήδη μπουκωμενες γραμμές της με περισσότερες συνδρομές χωρίς κανενός είδους sla.

Από τότε που άρχισε να διαδίδεται το 4g τα πράγματα έχουν χειροτερεψει.

Άσε πια με την απάτη του δωρεάν χρόνου σε γιορτές και διακοπές. Στην επαρχία ούτε 2g transfer rate δεν έχει..

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά το μόνο που περιμένω από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας είναι να με αφήνουν ήσυχο και να μη με πρήζουν με τα πανηλίθια διαφημιστικά και τις ανύπαρκτες προσφορές τους,

15 ευρώ το χρόνο είναι τα κινητά έξοδά μου και συνέχεια αισθάνομαι πως δίνω πάρα πολλά σε αυτά τα λαμόγια και πραγματικά δε τα αξίζουν.

Δημοσ.

Στην εφαρμογή speedtest.net με cosmote 4g 2 γραμμές σήμα μου έβγαλε 8.82/4.44Mbps και με φουλ 5 γραμμές στο h+ 1.93/0.31.δεν ξαναέκανα το τεστ ένεκα έλλειψης δεδομένων αλλά αν γενικά είναι έτσι η κατάσταση...

Vodafon έχω δει και 40...

Δημοσ.

Τι ωραία πακετάκια έχουν στο εξωτερικό . Πήγα ταξίδι και ο guide tour δεν έκλεινε ποτέ το 3g/4g . Ολη μέρα ανοιχτό με 15$ το μήνα . Εμεις πότε θα τα δούμε  ?

Μακαρι αλλα δεν νομιζω να το δουμε ποτε.....

Δημοσ.

Επειδή στις διακοπές μου τα νεύρα μου έγιναν τσατάλια με την Cosmote αλλά και του κουνιάδου μου με Vodafone ένα έχω να πω. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Εκτός του ότι το σήμα είναι ανύπαρκτο (ήμουν Χαλκιδική δεύτερο πόδι) όταν ο κόσμος είναι πολύς το internet πάει περίπατο. Άντε να εξηγήσω τώρα εγώ στο κάθε πιτσιρίκι ότι δεν χρειάζεται να έχει το internet του κινητού του ανοιχτό όταν δεν το χρειάζεται. Η χωρητικότητα του δικτύου είναι συγκεκριμένη.

Δημοσ.

ας μαζέψουμε μερικές υπογραφές για να κατέβει η κεραία στη γειτονιά...

...γμτ τι σκατά σήμα είναι αυτό?!

και μετα καρκινος στο κεφαλι επειδη το κινητο δουλευει 100%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...