Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,αντιμετωπιζω το μειζον gaming θεμα του strict nat.εχω δοκιμασει και port forward αλλα και upnp enable disable,αλλα παλι τπτ,εχει κανεισ καμια ιδεα?εχω δυο ρουτερς,ενα το τπ λινκ 8840τ που δινει moderate nat και το thompson της forthenet με το γκρι καπακι... που δινει strict nat (black ops 2 multiplayer pc).εχω την msi z87 g45 mobo e thn e220 νομιζω για καρτα δικτυου που υποτιθεται μυωνει ο lag.ολα αυτα προκληθηκαν απο μετα απο εναν καθαρισμο γραμμης απο την wind(ειχα ανοιξει ενα θεμα ως devastating rocket,mporeite na to tsekarete  an 8elete)-http://www.insomnia.gr/topic/539844-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-router-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84/

Δημοσ.

Αν σκαμπάζεις λίγο απο αυτά βάλε το tp-link να κάνει pppoe κλήση(στοιχεία συνδεσης δηλαδη και επιλέγεις pppoe) και μετα βάλε το thomson σε bridge mode κάνοντας το reset και τρέχοντας το wizard. Θα συνδέσεις ένα ethernet καλώδιο απο μια lan θύρα του thomson στη wan του tp-link και ενα απο μια lan του  tp-link στον υπλογιστή σου. Πάντως νομίζω υπάρχει ένα θέμα για nat και thomson στο adslgr αν θες μόνο του το thomson σαν modem/router.

Δημοσ.

Γράφεις routers ενω είναι μοντεμ/ρουτερς, υπέθεσα οτι το tp-link ήταν απλο router κ το άλλο ήταν του παρόχου. Ξέχνα ότι σου είπα. Για το tp-link δες σε κάποια καρτέλα nat/virtual server/port forwarding θα γίνεται ότι ζητας, στο άλλο ψάξε στο σαιτ που σου είπα νομίζω το λύνουν αυτο.

Δημοσ.

1.σου ειπα δοκιμασα να ανοιξω πορτς και το εκανα αλλα η καταστασ παραμενει η ιδια και στα δυο routers.2.δυστυχως δν μπορεσα να βρω καποιο θεμα .....

Γράφεις routers ενω είναι μοντεμ/ρουτερς, υπέθεσα οτι το tp-link ήταν απλο router κ το άλλο ήταν του παρόχου. Ξέχνα ότι σου είπα. Για το tp-link δες σε κάποια καρτέλα nat/virtual server/port forwarding θα γίνεται ότι ζητας, στο άλλο ψάξε στο σαιτ που σου είπα νομίζω το λύνουν αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...