evxxc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω μια βάση-cooler για το Laptop μου (Max 20e) Τι θέλω? Σταθερότητα, να μην γλιστράει το Laptop ΑΛΛΑ ούτε και η βάση να κουνιέται εύκολα από το γραφείο. Καλή Ψύξη, δεν ψάχνω το τέλειο αλλά να κάνει καλή δουλειά (όχι άριστη). Αθόρυβο, δεν έχω πρόβλημα να είναι λίγο θορυβώδες ΑΛΛΑ να μην κάνει και σαν τρακτέρ. Τι βρήκα? Βάση Laptop Cooler 17'' Omega OMNCPI Μαύρο 14,99€ Βάση Laptop Cooler 16'' Trust Xstream Breeze 14,99€ Βάση Laptop Cooler 17.3'' HAMA 53070 Μαύρο 19,90€ Τι σκέφτομαι? Η 1η Επιλογή, μου αρέσει εμφανισιακά αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι σταθερό, και από τι διάβασα είναι και λίγο θορυβώδες. Η 2η Επιλογή, είναι αυτό που θέλω! αλλά, μήπως είναι λίγο μικρό? θα κάνει καλή ψύξη? Η 3η Επιλογή, δεν μου γεμίζει το μάτι το όνομα και είναι λίγο ακριβό. Μου αρέσει όμως πολύ εμφανισιακά και μου δίνει την εντύπωση πως είναι πολύ σταθερή βάση. Σκέφτομαι να αγοράσω το (2), εσείς τι λέτε, είναι καλή επιλογή? ΥΓ: Και η 3η βάση όμως είναι πολύ όμορφη και κουμπώνει πολύ ωραία το Laptop πάνω... τι λέτε ρε παιδιά? 2 ή 3?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 COOLERMASTER R9-NBC-U2PT-GP NOTEPAL U2 PLUS TITANIUM εδω εισαι
coolerman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/2369824/Deepcool-N180.html
evxxc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/2369824/Deepcool-N180.html Μου άρεσε η βάση σου, μου άρεσε που έχει δοντάκια μπροστά για σίγουρο κράτημα. Θέλω όμως αποκλειστικά από You ή Public γιατί θέλω να την αγοράσω σήμερα κιόλας. Αν μπορείτε δείτε αυτά που έχω προτείνει και με βάση αυτά απαντήστε. Όπως είπα, σκέφτομαι να αγοράσω την 2η βάση αλλά η 3η μου γεμίζει πιο πολύ το μάτι σε αυτά που θέλω (Να μην γλιστράει, Να μην γλιστράει και Να μην γλιστράει) ΑΠΛΑ σαν όνομα δεν μου λέει τίποτα ενώ η Trust Xtreme μου γεμίζει το μάτι.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αν οι ανεμιστηρες φυσαν σε σημειο που το λαπτοπ σου δεν εχει εξαερισμο, δεν εχει κανενα νοημα. Κοιτα που ειναι ο εξαερισμος του επεξεργαστη σου και κοιτα αν αντιστοιχουν στα ανεμιστηρια του cooler. Βy the way γι' αυτο σου προτεινα το Cooler Master που και πολυ καλη μαρκα ειναι, και μπορεις να τοποθετησεις ο ιδιος τα ανεμιστηρια του οπου επιθυμεις. Παντως αυτο της Deepcool ειναι σιγουρα καλυτερο απ' ολα οσα προτεινες στο αρχικο post. To Public και το You δεν βλεπω να εχουν ποικιλια. Σιγουρα δεν μπορεις να περιμενεις 1-2 μερες και να παρεις απο e-shop ή απο καποιο αλλο καταστημα την Deepcool που σ'αρεσε κιολας?
evxxc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Από τα 3 μόνο το 2ο είχε στο μαγαζί και ήταν για το πεος εντελώς από κοντά. Τελικά πήρα αυτό http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptop-accessories/baseis-coolers/basi-laptop-cooler-17-akasa-quasar-ak-nbc-32-mayro/prod2520179pp/ με χάλασε λίγο που είναι λίγο χαμηλό αλλά δεν πειράζει...κατά τα άλλα σουπερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα