Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα συμφορουμίτες μου.

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Dropbox και είναι η μόνη υπηρεσία cloud Storage που χρησιμοποιώ. Με κάποια links που έστειλα για να κάνουν αλλά άτομα εγγραφή και με κάτι uploads που έκανα από το iPhoto έχω φτάσει 7 gb και κάτι... Όμως με την αγορά ενός moto g που έκανα πριν κάτι μήνες μου έδωσε η Google 50gb για 2 χρόνια, και σκέφτηκα να τα αξιοποιήσω. Όμως διάβασα στους όρους χρήσης ότι η Google έχει κάθε δικαίωμα μετατροπής, δημοσίευσης κλπ των αρχείων του χρήστη... Δεν μου άρεσε και έκατσα αυτά αυγά μου, όμως είδα και πως το mega έχει 50 gb για free και τώρα σκέφτομαι να αρχίσω να ανεβάζω και εκεί εικόνες και έγραφα, αλλά δεν ξέρω πόσο secure είναι... Τι θα μου προτείνατε;

Δεν ξέρω αλλά αν πηγαίνει καλύτερα στην κατηγορία Internet ας μεταφερθεί

Δημοσ.

Όμως διάβασα στους όρους χρήσης ότι η Google έχει κάθε δικαίωμα μετατροπής, δημοσίευσης κλπ των αρχείων του χρήστη...

Κοινή πρακτική, δεν είναι αυτό;

Δημοσ.

Ένα βασικό στοιχείο που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι το Dropbox ανοίγει κανονικά τα αρχεία του Office που έχεις ανεβάσει, μέσω του Office που έχεις εγκαταστήσει, ενώ τα OneDrive, GoogleDrive, Mail.ru κλπ χρησιμοποιούν δικά τους (υποκατάστατα) εργαλεία και δεν έχεις την αρχική εικόνα του αρχείου που θέλεις να επεξεργαστείς.

Φυσικά, αυτά ισχύουν για τέτοιου είδους αρχεία που θέλεις να διαχειρίζεσαι από διαφορετικές θέσεις και όχι για φωτο, video κλπ

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις, @kostas_dr δεν νομίζω, μόνο στους όρους του Google Drive το λέει αυτό, @makfil ανεβάζω πολλά αρχεία με κώδικα και τα ανοίγω από υπολογιστή κυρίως οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτό, αλλά από άποψη χώρου το Drive μαζί με τα free που δίνει έχει σύνολο 65gb και το Mega έχει free 50 οπότε αν κάποιο από τα δύο φτάνει την αξιοπιστία του Dropbox θα με βόλευε να αλλάξω.. Αυτό με καίει εμένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...