Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Θέλω να αγοράσω ενα υπολογιστη για video editing και photo . ο υπολογιστής θέλω να κατασκευαστή απο την αρχή σύμφωνα με καποιες προδιαγραφές που θέλω να έχει . Θέλω να μου προτείνεται καταστήματα που να έχουν τις γνώσεις και την υποστήριξη για την κατασκευή power desktop κσι να προσφέρουν εγγύηση . Να είναι επαγγελματίες και σωστοί στη δουλειά τους γιατί θα χρεισημοποιηθει αποκλειστικά για editing σε γάμους και βαπτισια και δεν θέλω να μου βγάλει κάποιο πρόβλημα επίσης να εχω και αμμεση υποστήριξη .Τα καταστήματα κατά προτίμηση Αθήνα .. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πες ένα budget. Σε branded μάλλον πρέπει να κοιτάξεις, κυρίως dell. Δεν θα πάρεις ό,τι καλύτερο μπορούν τα χρήματά σου να αγοράσουν, αλλά θα έχεις 5 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη άμεση αν κάτι συμβεί.

Δημοσ.

1000 μέχρι 1200 € . καλα τα dell αλλά αμα το φτιαξω σε καταστημα νομιζω πιο οικονομικό θα με βγει . και υπάρχουν καταστήματα που δεινουν εγγύηση μέχρι και 2 χρόνια .

Δημοσ.

Στα χρήματα που δίνεις μπορείς να φτιάξεις κάτι μονος.Τι οθόνη έχεις;Συμπληρώσε τη φόρμα αν θες.Υπάρχουν και άλλα έτοιμα πάντως (σε άλλες τιμές)

Δημοσ.

Οθόνη εχω μια 27" τις eizo . για συναρμολόγηση απο μόνος μου.δεν ξέρω

Και θέλω την εγγύηση ένως μαγαζιού για την μετέπειτα υποστήριξη

Δημοσ.

Υπάρχει κατάστημα που δίνει next business day υποστήριξη; Aν κάτι πάθει οποιοδήποτε part θα περιμένεις από 1-2 μέρες έως 10-15 μέρες αναλόγως ποιό κομμάτι χάλασε. Σε αυτή την περίπτωση σαν επαγγελματίας θα πάθαινες ζημιά. Από dell έχω και μια προσωπική εμπειρία. Μου άλλαξαν μνήμη σε laptop σε λιγότερο από μία μέρα. Απόγευμα πήρα τηλέφωνο, το πρωί είχα την μνήμη. 

Εννοείται (και το είπα) ότι με 1200€ φτιάχνει κανείς πολύ καλύτερο μηχάνημα. Αλλά για τον επαγγελματία παίζουν ρόλο και άλλα. 

Για μένα, βλέπεις κάτι τέτοιο http://www.msystems.gr/index.php?category=1013&product=17721και βάζεις άλλα 4gb RAM και είσαι έτοιμος. Ή κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4053374/Dell-OptiPlex-9020-MT-i7-4770-8GB-1TB.html και προσθέτεις ssd.

Δημοσ.

Εγγύηση και υποστήριξη δεν το εθεσα σωστά ..

Ναι το κατάλαβα.Σε έτοιμο branded θα πληρώσεις την υποστήριξη περισσότερο (που και αυτήν μπορεί να την έχεις σε diy αλλά σε μικρότερο βαθμό) παρά το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...