ilove3dmax Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Με παρεα οσο να ναι ειναι πιο ευκολο... μονος μου θα βαριομουν να το ψαξω Ψαχνεις και μαθαινεις κατι επειδη το θες πραγματικα εσυ για εσενα τωρα η παρεα ειναι για ανταλλαγες αποψεων και βοηθεια σε καποιο σκαλωμα που εχεις φαει το κυριο ρολο τον εχεις εσυ και ο googloras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ΧΕΣΕ οσα διαβαζεις και ασχολησου μονος σου. Στo λεει ενας 36αρης που πρωτοεβαλε linux το '98, με δανεικο cd slackware απο φιλο που ειχε την υπομονη να το κατεβασει και να φτιαξει boot-cd, παρεα με ενα μικρο -γιατι δεν ειχα λεφτα για πιο ακριβο- βιβλιαρακι UNIX απο Παπασωτηριου, και που το πρωτο μου προβλημα ηταν το "the pppd daemon died unexpectedly", βλεπεις τοτε επρεπε να καταχωρησεις τους DNS στο resolv.conf χειροκινητα, και χαιρομαι που υπαρχουν ακομα και σημερα διανομες οπως το arch που πρεπει να τα κανεις -ακομα- χειροκινητα αυτα. Σου φαινονται κινεζικα ολα αυτα τωρα, αλλα κυκλοφορει ΠΟΛΥ σκατο και ασχετοσυνη απο την πλειοψηφια των χρηστων linux και θα διαβασεις ΠΟΛΥ μαλακια στο Internet, ειδικα σε forums. Ισως επειδη οι πρωτοι linuxαδες εχουν μεγαλωσει πλεον και δεν ασχολουνται τόσο (η και καθολου). Οπως και εγω, μεγαλωσα και εφυγε η... κ@βλα.... Οποτε η υποτιθεμενη "γνωση" εχει περασει κυριως σε ατομα που μαθανε να χειριζονται το γραφικο περιβαλλον ενος σκατο-ubuntu, και ολα γυριζουν γυρω απο το πως να αντικαταστησουμε τα Windows γιατι καποιος τους ειπε οτι οι linuxαδες ειναι μεγαλυτεροι γνώστες στους Η/Υ. Λενε "τα linux" και εχουν το θρασος να κρινουν τα Windows και να το παιζουν "αλάνια" και hackers επειδη -επαναλαμβανω- ξερουν τον χειρισμο ενος γραφικου περιβαλλοντος. Και αμα τους ρωτησεις τι κανει η εντολη sed, δεν εχουν ιδεα... Sorry για την χολη, αλλα... ειχα ορεξη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ΧΕΣΕ οσα διαβαζεις και ασχολησου μονος σου. Στo λεει ενας 36αρης που πρωτοεβαλε linux το '98, με δανεικο cd slackware απο φιλο που ειχε την υπομονη να το κατεβασει και να φτιαξει boot-cd, παρεα με ενα μικρο -γιατι δεν ειχα λεφτα για πιο ακριβο- βιβλιαρακι UNIX απο Παπασωτηριου, και που το πρωτο μου προβλημα ηταν το "the pppd daemon died unexpectedly", βλεπεις τοτε επρεπε να καταχωρησεις τους DNS στο resolv.conf χειροκινητα, και χαιρομαι που υπαρχουν ακομα και σημερα διανομες οπως το arch που πρεπει να τα κανεις -ακομα- χειροκινητα αυτα. Σου φαινονται κινεζικα ολα αυτα τωρα, αλλα κυκλοφορει ΠΟΛΥ σκατο και ασχετοσυνη απο την πλειοψηφια των χρηστων linux και θα διαβασεις ΠΟΛΥ μαλακια στο Internet, ειδικα σε forums. Ισως επειδη οι πρωτοι linuxαδες εχουν μεγαλωσει πλεον και δεν ασχολουνται τόσο (η και καθολου). Οπως και εγω, μεγαλωσα και εφυγε η... κ@βλα.... Οποτε η υποτιθεμενη "γνωση" εχει περασει κυριως σε ατομα που μαθανε να χειριζονται το γραφικο περιβαλλον ενος σκατο-ubuntu, και ολα γυριζουν γυρω απο το πως να αντικαταστησουμε τα Windows γιατι καποιος τους ειπε οτι οι linuxαδες ειναι μεγαλυτεροι γνώστες στους Η/Υ. Λενε "τα linux" και εχουν το θρασος να κρινουν τα Windows και να το παιζουν "αλάνια" και hackers επειδη -επαναλαμβανω- ξερουν τον χειρισμο ενος γραφικου περιβαλλοντος. Και αμα τους ρωτησεις τι κανει η εντολη sed, δεν εχουν ιδεα... Sorry για την χολη, αλλα... ειχα ορεξη! Να σαι καλα Απλως μου αρεσει να κανω κατι στον υπολογιστη ΠΕΡΑ απο games facebook κτλ κτλ.. εχει φαση να το ψαχνω (και αν και ειναι πιθανο να το σταματησω λογω σχολειου) το ξεκιναω και οτι βγει.. Αν δω οτι μου αρεσει και τα παω καλα το συνεχιζω σε περιοδους διακοπων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Οποτε η υποτιθεμενη "γνωση" εχει περασει κυριως σε ατομα που μαθανε να χειριζονται το γραφικο περιβαλλον ενος σκατο-ubuntu, και ολα γυριζουν γυρω απο το πως να αντικαταστησουμε τα Windows γιατι καποιος τους ειπε οτι οι linuxαδες ειναι μεγαλυτεροι γνώστες στους Η/Υ. Λενε "τα linux" και εχουν το θρασος να κρινουν τα Windows και να το παιζουν "αλάνια" και hackers επειδη -επαναλαμβανω- ξερουν τον χειρισμο ενος γραφικου περιβαλλοντος. Και αμα τους ρωτησεις τι κανει η εντολη sed, δεν εχουν ιδεα... Καλα τα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα