thelos257 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Την καλησπερα μου γνωριζεται διαφορα free σιτεσ hosted για να μπορω να δημιουργησω αυτα τα 4 πραγματα δηλαδη να ειναι βλογ να ειναι φορουμ να υπαρχει τσατ και να μπορω να κανω δικη μ ραδιοφωνικη εκπομπη. Ακου γνωμες οτι ξερετε. σας ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
codeIgniter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να βρεις κάτι free να σε καλύψει για όλα αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να βρεις κάτι free να σε καλύψει για όλα αυτά Αν οχι για ολα τοτε για ορισμενα φορουμ και τσατ και για τα αλλα δυο τα συνδεω με εξωτερικο link τα οποια ποια σιτεσ μου προτινεις που να ναι free ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
codeIgniter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Κάποτε θυμάμαι έκανα τα πειράματα μου σε κάποια free όπως το 000webhost αλλά έπεφταν συνέχεια ακόμα και απλές σελίδες ειδικά αν έμπαιναν και άλλοι. Καλύτερα να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος που τα έχει πιο πρόσφατα και αν ψάξεις στο section του web development κάποια σχετική συζήτηση θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα φίλε αυτό που ξέρω εγώ είναι για τα 3 μόνο μπορείς δηλαδή να φτιάξεις ένα blog όπου μέσα σε αυτό να έχεις και forum και επίσης και να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος ένα chat για να συνομιλούν αυτοί που επισκέπτονται το blog σου τώρα για το τελευταίο δεν ξέρω κάτι παρά μόνο ένα widget όπου βάζεις εσύ τα κομμάτια που θέλεις να πέζουν στο blog σου. Το ξέρω ότι δεν βοήθησα πολύ αλλά ότι ξέρω το γράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα φίλε αυτό που ξέρω εγώ είναι για τα 3 μόνο μπορείς δηλαδή να φτιάξεις ένα blog όπου μέσα σε αυτό να έχεις και forum και επίσης και να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος ένα chat για να συνομιλούν αυτοί που επισκέπτονται το blog σου τώρα για το τελευταίο δεν ξέρω κάτι παρά μόνο ένα widget όπου βάζεις εσύ τα κομμάτια που θέλεις να πέζουν στο blog σου. Το ξέρω ότι δεν βοήθησα πολύ αλλά ότι ξέρω το γράφω. Οκ φιλε μου δωσε μου τους υπερσυνδεσμους για να δημιιουργησω αυτο το βλογ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα