firegarden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα, ενδιαφερομαι για να αγορασω tablet με καλη φωτογραφικη μηχανη. Θα ειναι εργαλειο δουλειας. Θεωρω οτι θα πρεπει να εχει και φλας μιας και θα χρησιμοποιειται για να φωτογραφιζει εγγραφο μεγεθους Α4, το οποιο θα πρεπει να στελνεται σε πραγματικο χρονο στους παραληπτες μεσω εμαιλ, οποτε χρειαζεται να εχει και προσβαση 3g. Θα προτιμουσα μικρο μεγεθος 7-8".Το κοστος δε με νοιαζει μιας και θα το πληρωσει η εταιρεια αλλα οσο φθηνοτερα, τοσο το καλυτερο. Περιμενω τις γνωμες σας. Ευχαριστω
serdakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θες να κανεις μονο αυτη την δουλεια? φωτογραφια εγραφων και αποστολη? μπορεις να δεις και καποιο μικρο φορητο σκανερ bluetooth οπου μετα στελνεις τις φωτο απο το κιν σου! και εχεις και καλύτερη ποιοτητα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από serdakis
firegarden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 To σκεφτηκα κι αυτο κι εχω ηδη βρει το doxie go scanner αλλα επειδη θελω να προτεινω δυο λυσεις στην εταιρεια μου, ρωταω και για tablet
dobro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) και γιατι δεν προτεινεις ενα phablet;δλδ κατι σαν https://www.skroutz.gr/s/4847984/Sony-Xperia-T2-Ultra-8GB.html Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από dobro
panosgrav36 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτι φαινεται καλο https://www.skroutz.gr/s/5080075/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-LTE-16GB.html
firegarden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Phablet / tablet δεν εχω προβλημα.απλα θελω να ξερω οτι η συσκευη μπορει να κανει αυτο που θελω Ποιο tablet θεωρειται οτι εχει την καλυτερη φωτογραφικη μηχανη; Γιατι στο νετ που κοιταξα, δεν εβγαλα καποιο σαφες συμπερασμα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από firegarden
TheAccountant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα Galaxy Tab Pro/S θα σου κάνει την δουλεια. Η Samsung παραδοσιακά βάζει καλα υποσυστηματα κάμερας ακομα και σε ταμπλετες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα