mike0402 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν 2 μηνες έφτιαξαν ενα καινούργιο pc κ όλα πήγαιναν μια χαρά..σήμερα ξαφνικα μ παρουσίασε πρόβλημα χωρίς λογο..όταν ήμουνα στο internet ξαφνικα έσβησε η οθόνη όπως όταν σβήνουμε τον υπολογιστη ενω η κεντρικη μονάδα λειτουργούσε κανονικά..κ επίσης δεν λειτουργει ξαφνικα κ το ποντίκι..πατησα 2φορες reset κ αντί για επανεκινηση ο υπολογιστής έκλεισε..αν τον ξανα ανοιξω παλι τα ίδια..έχει ιδέα κανεις γιαυτό? 1
Swimmer21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Τι οθονη έχεις; Το λαμπακι της οθονης σβηνει εντελως η γινεται πορτοκαλι σαν σε αναμονη;
mike0402 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μια lg καινούργια είναι κ αυτή ναι είναι λες κ μπαίνει σε αναμονή αλλά κουναω ποντίκι κ δεν λειτουργει τιποτα
Swimmer21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχα και εγω LG και μου κανει το ιδιο προβλημα που και που.. μου βραχυκυκλωνει το touch στο Power button Αυτην εχω Δοκιμασε να βγαλεις και ξαναβαλεις το τροφοδοτικο της οθονης απο πισω.. Δεν δουλευει και το ποντικι ειπες; Σβηνει το φως και στο ποντικι;
mike0402 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μια παρόμοια έχω..κ υπάρχει λύση γιαυτό? Ναι σβήνει κ το φως στο ποντικι
Swimmer21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ περιεργο.. Στα BIOS καπου εχει μια επιλογη να μπαινει σε αναμονη η οθονη και το ποντικι.. για τσεκαρε το
mike0402 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το κοιτάξω αν κ μ κανει εντωση απο το πουθενά να άλλαξε κάποια ρύθμιση..γιατί δουλεύω το pc 2μηνες
Swimmer21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δες στα power settings στα BIOS καμια ρυθμιση.. μου εκλεινε η οθονη παλιοτερα γι αυτο το λογο, χωρις να πειραξω τιποτα κλασσικα.. http://www.tomshardware.com/reviews/bios-beginners,1126-8.html
serdakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης μηπως εχεις παραφορτομενες τις usb και δεν φτανει το ρευμα? παιζει και αυτο το σεναριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα