angel_gal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πολλές τέτοιες προσπάθειες από Ελλάδα και είναι κρίμα γιατί έχουμε πολύ καλά μυαλά...Όπως και να 'χει εγώ είπα να το προσπαθήσω και μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά όσοι πιστοί!!! http://igg.me/at/beaverland/x/8522156 9
Hellraiser76 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Με ολη τη καλη διαθεση αλλα δεν δειχνεις τιποτα απο το παιχνιδι ουτε καν σαν προσχεδιο για το πως θα μοιαζει....επισης σχολια οπως ελπιζω να κανω εκεινο και το αλλο δεν νομιζω οτι θα σε βοηθησουν στη χρηματοδοτηση. Απο εκει και περα δυσκολο το εγχειρημα σου και σου ευχομαι καλη επιτυχια....
angel_gal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 το δείχνω στο video!! το οποίο είναι σχετικά χάλια! δεν είχα χρόνο να το δουλέψω καθόλου (το βίντεο) και είμαι της άποψης ότι πρέπει να ξεκινάς κάτι και σιγά σιγά θα πάρει μορφή! γι αυτό και "βιάστηκα" να ανεβάσω το campaign... μέσα στη βδομάδα πάντως θα κάνω ένα καλό update!
SlackulatoR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή τύχη εύχομαι ελπίζω να δούμε περισσότερες προσπάθεις στο μέλλον από Έλληνες. 1
bnvdarklord Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίος! Προώθησε το και σε ξένα μεγάλα sites (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)
Anastazio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Προς θεου δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα το concept ειναι time attack "το σμαρτφοουν εγω και ο θρονος"....για καμια βδομαδα max.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα