mastoras007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οποτε το πρόβλημα εσύ το διμηούργισες λογικά,σε σταθερό παλιότερα μου έκανε το ίδιο πράγμα το ανεμιστιράκι για κάποιο λογο σταμτούσε και ξεκινούσ μόνο του κάθε 1-2 δευτερόλεπτα τώρα δουλευει κανονικά απο μόνο του και δέν ξέρω το λόγο. Ψαξτο κιάλο ίσος κάποιο καλώδιο απο τα 3 κόπηκε-δέν κάνει επαφή, ίσος καικε κάποιο ποινείο μέσα στο ανεμιστιράκι.
coolerman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μπορείς να το βγάλεις και να το δοκιμάσεις με εξωτερική τροφοδοσία(π.χ 5volt "καρφάκι" φορτιστή) με 2 λεπτά μονόκλωνα καλωδιάκια(μαύρο & κόκκινο)
perfcell Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 #zio10 ευχαριστω για το λινκ. θα δω πρωτα μηπως μπορω να το φτιαξω και βλεπουμε. #coolerman #mastoras007 μπορω να δοκιμασω το ανεμιστηρακι εξωτερικα? εχει τρια καλωδια. οι επαφες πανω στον ανεμιστηρα ειναι μια χαρα. πως μπορω να το δοκιμασω αν δουλευει εξωτερικα?
mastoras007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ δέν το γνωρίζω αυτό άν μπορείς να δωκιμάσεις εξωτερικά.
Rib21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Λη Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
coolerman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 #zio10 ευχαριστω για το λινκ. θα δω πρωτα μηπως μπορω να το φτιαξω και βλεπουμε. #coolerman μπορω να δοκιμασω το ανεμιστηρακι εξωτερικα? εχει τρια καλωδια. οι επαφες πανω στον ανεμιστηρα ειναι μια χαρα. πως μπορω να το δοκιμασω αν δουλευει εξωτερικα? Σου εξηγώ στο πόστ #32Βρίσκεις μονόκλωνο μικρό καλωδιάκι 2 τμχ,τα σφηνώνεις μαυρο & κόκκινο στις επαφές του φαν,5 volt φορτιστή θα έχεις λογικά,το ένα μέσα στην τρύπα και το άλλο εξωτερικά του φις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα