Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

#Swimmer21 σκεφτομαι να παρω καλυτερη παστα και να βαλω ξανα. Επισης ξαφνικα τωρα δεν ακουω το ανεμιστηρακι? Ειναι φυσιολογικο να σταματαει η τα παιξε?

Επεξ/σία από perfcell
  • Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξανατρεξε το προγραμμα και βαλτο να ανεβασει θερμοκρασια οπως πριν.. το ανεμιστηρακι θα δουλεψει λογικα και δεν θα εχεις προβλημα.. απλα ξεσυνηθισες τον θορυβο

Αστο τωρα μην το σκαλιζεις και μην χαλας λεφτα.. δες αν διορθωθηκε το προβλημα και αν το ξανακανει παρε καινουρια παστα..

Σε τι συχνοτητα σου εκλεινε πριν? Καθε 20 λεπτα? Τωρα δεν εχει κλεισει?

Δημοσ.

Εμένα και οι 92 βαθμοί για πεντακάθαρο με καινούργια πάστα πολλοί μου φαίνονται. Κάτι πάει στραβά

Νταξει ειναι και καλοκαιρι και με full γραφικα και Strees test αν μενουν σταθερα στους 90-95 δεν θα εχει προβλημα..

Το θεμα ειναι οτι αν δεν του κλεινει τωρα, βρηκαμε που ηταν το προβλημα, και απο το να παρει καινουρια καρτα γραφικων, καλη λυση ειναι..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω απο τις φωτο, ενσωματωμένη μου φαινεται.. οποτε αν εχει θεμα παει για μητρικη ε?

edit: ενσωματωμενη ειναι.

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι το κακό...ή για reflow, reball και τέτοιες προσωρινές λύσεις...ίσως αξίζει να πάρει καμιά καλύτερη πάστα, να του ρίξει λίγο ακόμα τη θερμοκρασία και όσο αντέξει

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε,περιμετρικά επάνω εκεί στην cpu εχεί τραντζιστοράκια(βλέπω έχουν υπολείμματα πάστας)πρέπει να τα καθαρίσεις προσεκτικά(με φαρμακευτικό οινόπνευμα) και να φύγουν τα υπολείμματα(βραχυκλυκλώνουν)

Μπορείς να πας στον γιάννη(e-world) αγίου ανδρέα & γούναρη στο αριστερό χέρι όπως πας,αγόρασε μια παστούλα για να κάνεις σωστή δουλειά

Αν κολλήσεις κάπου πές μου! ☺

Δημοσ.

αγόρασε μία βάση με ανεμιστηράκια!και μενα το laptop μου επιανε μεγαλες θερμοκρασιες και μολις πηρα ενα τετοιο αρχισε να δουλευει καλύτερα ορίστε που θα βρείς αυτο που εχω. μην σε απασχολει οτι ειναι turbo-x ειναι πολυ καλο!

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/vaseis-laptop/Turbo-X-Notebook-Cooler-N715-White-N1.htm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

#zio10 η καρτα ειναι ενσωματωμενη πανω στην μητρικη. οντως ειναι μεγαλη η θερμοκρασια.

#Swimmer21 πηρα παστα και θα την βαλω τωρα αφου το καθαρισω καλα.

#coolerman αγορασα μια παστα arctic silver 5 για να βαλω. θα καθαρισω πρωτα τα παντα καλα και θα την βαλω να τσεκαρω. ομως δεν δειχνει να ανεβαζει θερμοκρασια ο cpu αλλα η καρτα γραφικων.

#andrew11thegamer ευχαριστω για την συμβουλη και για το link.

ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ REFLOW?

Επεξ/σία από perfcell
Δημοσ.

edit: αλλαξα παστα, εβαλα το προγραμμα να στρεσαρει ξεπερασε τους 105 βαθμους και το εσβησα μονος μου. κατα την διαρκεια ομως αυτη ειπα να τσεκαρω το ανεμιστηρακι γιατι δεν το ακουγα. δεν κουμπωσα πληρως το πληκτρολογιο οποτε το σηκωσα λιγο και παρατηρησα οτι το ανεμιστηρακι δεν γυρναγε καθολου. απλα εκανε ανα 5-10 δευτερολεπτα ενα ελαχιστο κουνημα οτι παει να γυρισει και τελικα εμενε εκει ακουνητο. το τσεκαρα και ειδα οτι το εχω συνδεσει σωστα, μια τριπινη συνδεση εχει εξαλλου...

Δημοσ.

edit: αλλαξα παστα, εβαλα το προγραμμα να στρεσαρει ξεπερασε τους 105 βαθμους και το εσβησα μονος μου. κατα την διαρκεια ομως αυτη ειπα να τσεκαρω το ανεμιστηρακι γιατι δεν το ακουγα. δεν κουμπωσα πληρως το πληκτρολογιο οποτε το σηκωσα λιγο και παρατηρησα οτι το ανεμιστηρακι δεν γυρναγε καθολου. απλα εκανε ανα 5-10 δευτερολεπτα ενα ελαχιστο κουνημα οτι παει να γυρισει και τελικα εμενε εκει ακουνητο. το τσεκαρα και ειδα οτι το εχω συνδεσει σωστα, μια τριπινη συνδεση εχει εξαλλου...

Μήπως αυτό δημιουργεί όλο το πρόβλημα? Αν είναι καθαρό, συνδεμένο και πάλι δεν γυρνάει ίσως χρειάζεται αλλαγή. Φτηνά είναι, ίσως να δοκιμάσεις ένα

Δημοσ.

Καταρχάς να ρωτήσω αυτοι οι 92 βαθμοί που λές πού είναι?

Κάποιος είπε οτι 92 βαθμοί είνι φυσιολογικό ΟΧΙ παιδιά 92 βαθμοί δέν είναι φυσιολογικό είναι πάρα πολύ.

Το πρόβλημά σου είναι το ανεμιστιράκι 100% δέν δουλέυει..

Δές άν το πάτησες καλά η άν 1 στό εκατομιριο το έβαλες σε λαθος βίζμα..

Ολα τα προβλήματα αυτά στα έκανε πρίν βάλεις το χερι σου στο λάπτοπ?Η στα έκανε και το άνοιξες για να το λύσεις?

Δημοσ.

#zio10 ειναι καθαρο και συνδεδεμενο παει να γυρισει αλλα δεν γυρναει. κανα λινκ για ανεμιστηρακι παιζει?

#mastoras007 το εβαλα στο σωστο βισμα και ειναι πατημενο καλα δεν παει αλλο μεσα. μηπως εχει προβλημα κανενα καλωδιακι? μπορω να τεσταρω το ανεμιστηρακι εξωτερικα και αν ναι πως? ανεβαζε εξαρχης θερμοκρασιες αλλα το ανεμιστηρακι δουλευε. το ανοιξα την πρωτη φορα το εκλεισα ξανα και παλι δουλευε. απλα σκεφτομαι μηπως με το μπες-βγες χαλασε κανα καλωδιακι που ειναι κατω απο το αυτοκολλητο του ανεμιστηρα στις επαφες.

Δημοσ.

Το έψαξα με το μοντέλο του λάπτοπ, αν μπορείς ψάξτο και με τον κωδικό από το ανεμιστηράκι για να είσαι σίγουρος. Από Ευρώπη σε καμιά βδομάδα θα το έχεις, λογικά θα λυθούν και τα προβλήματα

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40%7CR40&_nkw=acer+aspire+5741G+fan&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=0&_udlo=&_udhi=&_ftrt=901&_ftrv=1&_sabdlo=&_sabdhi=&_samilow=&_samihi=&_fsradio2=%26LH_PrefLoc%3D1&_sargn=-1%26saslc%3D3&_salic=3&_sanli=3&LH_SubLocation=1&_sop=15&_dmd=1&_ipg=50

(ίσως το φύσηξες με σπρέι αέρα, γύρισε πολύ γρήγορα και του έκανες ζημιά?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...