cpetro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια! ενδιαφέρομαι για αγορά καινούριου λάπτοπ. έχω κανει μια έρευνα αγοράς αλλά με δυσκολεύει οτι δεν αναφέρεται πουθενά αν η οθόνη είναι glossy η ματ. Τα χαρακτιριστικά που με ενδιαφέρουν είναι: 1) matte οθόνη όσο το δυνατόν καλύτερη (αν είναι και full hd ακόμα καλυτερα) 2)επεξεργαστής i3 (δε μου χρειαζεται παραπάνω για τη χρήση που του κάνω) 3) καλή ποιότητα κατασκευής 4)εύκολο σχετικά ανοιγμα για μελλοντικές αναβαθμίσεις 5) φωτιζόμενο πληκτρολόγιο καλοδεχούμενο το budget είναι μέχρι 450, άντε 500 ευρώ. υπάρχει καμία πρόταση ?? αποκλείονται τα hp! Έως τώρα έχω σταμπάρει το lenovo s500 και το lenovo z510 αλλα από ποιότητα εικόνας δε ξέρω τι παίζει. Πολύ ωραία εικόνα παρατήρησα ότι έχει το turbo-x furious 2 άλλα ειναι λίγο ακριβό
Bilbo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 συμφωνα με το notebookcheck, για το s500 "The IdeaPad is not particularly maintenance-friendly. Since there is no maintenance hatch, the whole case must be opened to access the hardware" και "Lenovo treated the IdeaPad to a glossy 15.6-inch display" για το z510 "Alike the Z500, the Z510 is not especially easy to maintain. In order to get to the hardware and the battery, you have to open the case." μου φαινεται λιγο περιεργο που αποκλειονται τα hp και οχι τα turbo x υπαρχει λαπτοπ hp που καλυπτει τις παρακατω απαιτησεις σου 1) matte οθόνη 2)επεξεργαστής i3 3) καλή ποιότητα κατασκευής 4)εύκολο σχετικά ανοιγμα για μελλοντικές αναβαθμίσεις τωρα για full hd και backlit keyboard στα 450-500 δυσκολο το κοβω 1
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Στα χρηματα που κοιταζεις μονο τα Hp Probook σε καλυπτουν. Δεν εχουν φωτιζομενο πληκτρολογιο βεβαια.
cpetro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 είχα χρόνια hp και θέλω να δοκιμάσω άλλη μάρκα γιατί δεν έμεινα και απόλυτα ευχαριστημένος. αν αγοράσω απο amazon εξωτερικού, εγγύηση θα μου καλύπτει η αντιπροσωπεία της Lenovo εδώ περα κανονικά η θα έχω θέμα ?
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει κατάλληλη ενότητα εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις