Barlu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω μια τηλεόραση (LG 37LF76), η οποία βρίσκει τα ψηφιακά κανάλια, αλλά δεν έχει ούτε εικόνα, ούτε ήχο ενώ το ραδιόφωνο αναπαράγει κανονικά. Εμφανίζει μόνο την ένδειξη "Υπηρεσία HD"στα κανάλια τα οποία είναι HD ενώ αυτά που είναι mpeg τα παίζει άψογα . Να διευκρινίσω οτι η TV ειναι HD και συνδεδεμένη στην κεραία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1
rnd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσιολογικό είναι αυτό. Μιας και έχεις παλιά τηλεόραση LG, λογικά το μήνυμα "Υπηρεσία HD" εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια με κωδικοποίηση MPEG-4, και όχι μόνο στα HD, και μάλιστα χωρίς ήχο, επειδή η τηλεόρασή σου δεν έχει τη δυνατότητα αποκωδικοποίησης MPEG-4. Για δοκιμή, επίλεξε το δεύτερο μπουκέτο της ΝΕΡΙΤ (TV5, BBC, DW, RIK SAT) ή κάποια περιφερειακά κανάλια που έχουν κωδικοποίηση MPEG-2 και θα έχεις κανονικά εικόνα και ήχο. Αυτό θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου. Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό αποκωδικοποιητή HD με σύνδεση HDMI, μιας και η κάρτα Neotion θα σου δημιουργεί προβλήματα, οπότε δεν αποτελεί λύση. Σου προτείνω να αγοράσεις τον Crystal Audio Premium-HD ή τον Ferguson Ariva T650i. 2
Swimmer21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ^ οτι σου ειπε ο απο πανω. Το μηνυμα "υπηρεσια HD" το εμφανιζει επειδη η τηλεοραση σου ειναι MPEG-2, ενω τα καναλια ειναι MPEG-4, εκτος απο τα ξενα DW, BBC, TV5 Monde, τα οποια και δειχνει.. Θες αποκωδικοποιητη, η καρτα που μετατρεπει την τηλεοραση σου σε MPEG-4 (αλλα εχω ακουσει οτι κολλανε και δεν αξιζουν) Αποκωδικοποιητη HD, καλης ποιοτητας βρισκεις στα 30 ευρω.. απεφυγε τους πολυ φτηνιαρικους αν εχεις καλη τηλεοραση.
Barlu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ΟΚ θα ψάξω για αποκωδικοποιητή. Είχα την εντύπωση ότι ήταν mpeg4 το εργαλείο. Ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα