Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω ένα Laptop Dell Ispiron 3537 με Windows 8.1 και όταν πάω να παίξω LoL, αντί να φορτώσει την discrete Radeon φορτώνει την Intel IGPU, με αποτέλεσμα να έχω χαμηλά FPS. Εχω βάλει από το Catalyst Center "Υψηλή Απόδοση" σε όλα τα *.exe που υπάρχουν (τα είδα από τον Task Manager κατά την εκτέλεση του game, είναι καμιά 4-5 Launcher, έλεος!) αλλά τίποτα. Τα FPS ειναι 40-50 και όταν μπαίνουν κι αλλοι παίκτες πέφτουν στα 20.

Το έχετε αντιμετωπίσει; Τα πετάξω τα 8αρια να βάλω Win7 μπας και διορθωθει το προβλημα;

Δημοσ.

Έχω ένα Laptop Dell Ispiron 3537 με Windows 8.1 και όταν πάω να παίξω LoL, αντί να φορτώσει την discrete Radeon φορτώνει την Intel IGPU, με αποτέλεσμα να έχω χαμηλά FPS. Εχω βάλει από το Catalyst Center "Υψηλή Απόδοση" σε όλα τα *.exe που υπάρχουν (τα είδα από τον Task Manager κατά την εκτέλεση του game, είναι καμιά 4-5 Launcher, έλεος!) αλλά τίποτα. Τα FPS ειναι 40-50 και όταν μπαίνουν κι αλλοι παίκτες πέφτουν στα 20.

Το έχετε αντιμετωπίσει; Τα πετάξω τα 8αρια να βάλω Win7 μπας και διορθωθει το προβλημα;

απ' την διαμορφωση εναλλαξιμων γραφικων βαζεις να εχει το lol υψηλη αποδοση ωστε μα ξεκιναει απ 'την discrete gpu

Δημοσ.

απ' την διαμορφωση εναλλαξιμων γραφικων βαζεις να εχει το lol υψηλη αποδοση ωστε μα ξεκιναει απ 'την discrete gpu

Το γράφω πάνω ότι το έχω κάνει. Πρέπει να το κάνω σε κάποιο συγκεκριμένο *.exe; Όταν φορτώνει το LOL φορτώνει ένας Launcher, ένας 2ος Launcher, ένας Patcher, ένα διαολο executables ανοιγουν. Τα εχω βάλει όλα τα έχουν υψηλή απόδοση αλλά πάλι τίποτα...

Δημοσ.

Μιας και είχα πάντα 7 δεν ξέρω τη γίνεται με τα 8άρια (αλλα και πάλι πως τα αντέχεις τα 8άρια :P )

εδώ μια απάντηση που είχα δεί στο οφίσιαλ φόρουμ τους

''ANYWAYS.... Found the problem I think, I'll test it out but :

The actual client that is launched when a match starts for some reason is auto-selected to integrated graphics and has to be manually added to the list.

This is going to suck to do every single update but I guess I'll have to man up and do it.''

Δημοσ.

Να τος ο αυτοματιστής.. Δεν νομίζω να αξίζει να πετάξεις τα 8αρια μονο και μονο για το λολ. Τα ίδια τραβαω και εγω με το λαπτοπιο και κάνω οτι είπε το παλικάρι απο πάνω..  Απλά οταν αρχίζει το loading alt-tab και βάζω το client που τρέχει εκεινη την στιγμή σε υψηλή αποδοση.. 

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς κάνω, κάθε φορά που τρέχει το game ανοίγω τον task-manger, πατάω να μου δείξει που βρίσκεται στον δίσκο (τον φάκελο) το εκτελέσιμο αρχείο του παιχνιδιού. Το παίρνω και το  βάζω στο Catalyst Center (Switching Graphics / Εναλλάξιμα Γραφικά). Δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάζει η κατάσταση...

Δείτε και στο screenshot.

post-281648-0-13946300-1409696254_thumb.png

Δημοσ.

Περίεργο.. Ποιους drivers φοράς ? 14.4 ? Βγηκαν οι 14.8 νομίζω πως αξίζει να δοκιμάσεις και με κείνους πριν προβείς σε πιο δραστικά μέτρα.. 

• Like 1
Δημοσ.

παιδες αυτο με την εναλλαγη το κανουν αρκετα λαπτοπ οχι μονο με ati αλλα και με nvidia..

δεν ξερω τι σκατα κανουν...αλλα οσες φορες μου εχει τυχει,εχει φαει format το pc ή επαναφορα συστηματος

Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, μέχρι και BIOS update έκανα (μπας και), τελικά δεν κατάφερα κάτι. Εν τέλη έλυσα το πρόβλημα βάζοντας Windows 7, στα οποία δούλεψε out of the box, χωρίς να χρειαστεί να πειράξω τίποτα. Από κει που είχα 30-40 FPS τώρα έχω 130-120 FPS. Αλλά μου την έσπασε η όλη φάση, υποτίθεται ότι είναι ένα παιχνίδι που το παίζουν χιλιάδες... τέτοια glitches είναι απαράδεκτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...