galistaboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 απο ποιοτητα κατασκευης δε ξερω τι ειναι . ελπιζω να ειναι καλυτερη απο αυτο που ολοι ειρωνικα λενε "κινεζια" . και μακαρι να αρχισουν να ερχονται σε αυτες τις τιμες καλης κατασκευαστικης ποιοτητας και με τετοια χαρ/κα συσκευες . Αν η Apple δεν κατοχυρωσε πατεντα ανετα τρωει μηνησουλα η Apple εχει κατοχυρωση και τους νυχοκοπτες.... αλλα μονο σε δικαστηρια των ΗΠΑ εχει δικαιωθει παντου αλλου φευγει με το κεφαλι κατω... ΤΥΧΑΙΟ??? Στα χαρ/κα του μου θυμιζει λιγο ΑΥΤΟ τι λετε;;;;; RAM: 2GB - Octa Core, 1.7GHz, Cortex-A7
viper2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.gizchina.com/2014/08/21/meizu-mx4-52811-antutu/
galistaboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα πρόκειται όταν χρειαστεί να το βγάλεις από την τσέπη και ο δεις ότι ο διπλανός σου έχει iPhone. Αν δεν έχεις θέμα τότε μπράβο σου. Αν ναι, τότε έχεις πρόβλημα γιατί ενώ ήθελες iPhone πήρε κάτι άλλο. για πες μας ομως κατι : ποιο ειναι χειροτερο ??????? το να βγαλεις αυτο εσυ απο την τσεπη σου και ο διπλανος σου το iPhone ή το οταν ειναι κα αλλαξεις τηλ με αυτο το ατομο σου λεει την κλασσικη ατακα WHATSUP εχεις?????? δηλαδη να εχεις το κινητο 600+€€€ στην τσεπη και να ψαχνεις whatsuρ ή να εχεις μια "οικονομικη" συσκευη????
giorgoslouk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Άμα κάποιος έχει τη διάθεση να σταματήσει να μαμιέται η είδηση και γνωρίζει, ας μας πει τι επιδόσεις έχει ο MTK που φοράει το MX4 συγκριτικά με έναν Qualcomm. Σε ποιόν αντιστοιχεί περίπου; Με ανησυχεί περισσότερο η κατανάλωση του MTK σε σχέση με τον Qualcomm αν και με αυτόν τον τρόπο έριξε την τιμή του κατά πολύ η Meizu. Είναι νέος επεξεργαστής και μάλλον είναι το πρώτο τηλέφωνο που τον φοράει. Λένε για 52800 στο Antutu!!!!!!!
trelos1333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σε μια πληρως ανταγωνιστικη αγορα ο καθενας μπορει να παιρνει οτι τον συμφερει σε σχεση τιμης-αποδοσης. Επισης αν εβγαζε η apple τετοιο κινητο θα μιλουσες για μερες.. Και επισης μηπως εισαι υπαλληλος στην apple hellas ?? @Beltfelt Πολυ δυσπιστια σε οτιδηποτε περαν τα apple ρε φιλαρακι
Anezinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 μπήκα να διαβάσω την είδηση και μόνο για την συσκευή δε βλέπω κουβέντα.Σκοπευει κανας μοντ να καθαρίσει τα άσχετα μηνύματα (μαζί με το δικό μου);
giorgoslouk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 μπήκα να διαβάσω την είδηση και μόνο για την συσκευή δε βλέπω κουβέντα.Σκοπευει κανας μοντ να καθαρίσει τα άσχετα μηνύματα (μαζί με το δικό μου); Έχεις δίκιο φίλε μου. Μάμησαν τη συζήτηση οι μηλο-τρόλλερς
ezio21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Την τριπλετα μαυρο-λευκο-χρυσο σε τετοιο σχηματισμο πρωτη φορα τη βλεπω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα