Pa0ki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Επειδή δεν ξέρω τι παίζει με τους αποκωδικοποιητές, για μια παλιά τηλεόραση-κουτί να κοιτάξω σε hd ή να πάρω ότι βρω ποιο φθηνό; Πέραν των δυνατοτήτων αναπαραγωγής από σκληρό κλπ, έχουν διαφορά στην ποιότητα εικόνας; Ο ένας είναι για τη μάνα μου και ο άλλος για τη γιαγιά μου... Κυρίως για digea προορίζονται δηλαδή Και καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Επειδή δεν ξέρω τι παίζει με τους αποκωδικοποιητές, για μια παλιά τηλεόραση-κουτί να κοιτάξω σε hd ή να πάρω ότι βρω ποιο φθηνό; Πέραν των δυνατοτήτων αναπαραγωγής από σκληρό κλπ, έχουν διαφορά στην ποιότητα εικόνας; Ο ένας είναι για τη μάνα μου και ο άλλος για τη γιαγιά μου... Κυρίως για digea προορίζονται δηλαδή Και καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη Να κοιτάξεις σε HD. Αξίζουν με το παραπάνω. Δες τους Crystal Audio Premium-HD και Ferguson Ariva T650i. Εάν πρόκειται για ηλικιωμένα άτομα, καλύτερα να επιλέξεις τον Crystal Audio Premium-HD σε συνδυασμό με το προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Tele USB-300. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Θα τσεκάρω τον Premium hd, ο άλλος ξεφεύγει στην τιμή Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα