Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ήρθε ο καιρός να αλλάξω τον παλιό μου υπολογιστή θα ήθελα μια βοήθεια στην σύνθεση καινούργιου...
Το Budget είναι αυστηρά 600€ αν γίνεται και λιγότερα...
Τον θέλω για να βλέπω καμία ταίνια που και που για την σχολή μου (πληροφορικής) και για κανένα παιχνιδι..

οθόνη ποντικι πληκτρολόγιο και ηχεία υπάρχουν...

Μέχρι τώρα έχω καταλήξει στα εξής αλλα θέλω και την δικιά σας γνώμη

CPU FX-6300

RAM G.SKILL RipjawsX 8GB

HDD Western Digital Caviar Blue 500GB

GPU HD7770 1GB
MOBO AsRock 990FX Extreme3

Τώρα από τροφοδοτικό δεν ξέρω πόσα WATT χρειάζονται και κουτί θέλω κατι άπλο κάπου στα 50€ και το αφήνω πάνω σας να μου προτείνεται μερικά..!!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η σύνθεση του louts μου φαίνεται καλύτερη... όσο για το θέμα του OC δεν με απασχολεί ιδιαίτερα τώρα... Το σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ του χρόνου!!! Και για αυτό δεν ξέρω αν χρειάζεται καλύτερη μητρική!!!!

Δημοσ.

Ωρε παιδες του Louts, δεν εχει ssd και κατωτερη μητρική πως ειναι καλυτερη?? :P το αλλο build ηταν full απο eshop, οποτε μπορει απλα να παρει την καρτα γραφικων απο skroutz και να την  βαλει μετα μονος του. 

στην συνθεση του σαινομπι βαζεις αντι για την 270 την 260Χ και προσθετεις και μια ψυκτρα

Πεφτει πολυ σε επιδοσεις. Εγω για ram θα ελεγα να πηγαινε σε 4gb,και μετα να εβαζε αλλη μια 4αρα..

Δημοσ.

Μάλλον θα κάνω αυτό που είπε ο prospector και θα βάλω 4Gb τώρα και πιο μέτα άλλα 4 έτσι και αλλιώς βλέπω οτι η μητρική έχει 4 θέσεις για RAM αρα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!! Orion δεν έχω την απαίτηση να παίζω τα πάντα σε ultra-high αλλά θέλω να είμαι καλυμμένος σε θέματα γραφικών για τα επόμενα χρονια και να τρέχει άνετα παιχνίδια επόμενων χρόνων χώρις πρόβλημα!!
Όσο για τον SSD.. ειναι απαραίτητος?? αμα βάλω HDD μονο θα υπάρχει μεγάλη διαφορά?? 

Δημοσ.

Όσο για τον SSD.. ειναι απαραίτητος?? αμα βάλω HDD μονο θα υπάρχει μεγάλη διαφορά?? 

Aπαραιτητος δεν ειναι αλλα μεγαλη διαφορα υπαρχει ναι, καθως παρεχει τρομερη 'σπιρταδα' στο συστημα.

Παρ' ολα αυτα, ο SSD ειναι και αυτο κατι που θα μπορουσε να προστεθει ως αναβαθμιση 3-6-9 μηνες αργοτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...