Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από την forthnet πριν λίγο για να μου ανακοινώσουν την συγκεκριμένη προσφορά.

Σταθερά απεριόριστα,internet, κινητά δε θυμάμει νομίζω 12 ώρες ή κατι τέτοιο, Nova Full Pack που περιλαμβάνει όλα τα κανάλια, δωρεάν εξοπλισμός στα 49,50 ευρώ το μήνα... Μόνο για πελάτες ΟΤΕ ισχύει αυτή η προσφορά τουλαχιστον έτσι μου είπαν. Τι λέτε αξίζει η μπα? Ακούω γενικώς ΄ότι η nova έχει πεθάνει έμεινε μόνο με το Ελληνικό Πρωτάθλημα

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από την forthnet πριν λίγο για να μου ανακοινώσουν την συγκεκριμένη προσφορά.

Σταθερά απεριόριστα,internet, κινητά δε θυμάμει νομίζω 12 ώρες ή κατι τέτοιο, Nova Full Pack που περιλαμβάνει όλα τα κανάλια, δωρεάν εξοπλισμός στα 49,50 ευρώ το μήνα... Μόνο για πελάτες ΟΤΕ ισχύει αυτή η προσφορά τουλαχιστον έτσι μου είπαν. Τι λέτε αξίζει η μπα? Ακούω γενικώς ΄ότι η nova έχει πεθάνει έμεινε μόνο με το Ελληνικό Πρωτάθλημα

Ναι συμφωνώ, και γενικά δεν είναι με τίποτα προσφορά αυτό. Και 40 ευρώ να ήταν η nova δεν τα αξίζει (χωρίς παρεξήγηση) άμα σκεφτείς πως το OTE TV έχει 1002 πρωταθλήματα (που λέει ο λόγος). Εμένα με πήραν τηλέφωνο για το OTE TV στα 36 ευρώ και το έκανα. Άμα ήταν nova δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. (άμα κάποιος θέλει να δει τον γαύρο και τον βάζελο πάει έξω και βλέπει με φίλους). Βέβαια άμα σου αρέσει κάντο απλά δεν είναι και προσφορά αυτό. Όπως είπα άμα θες να δεις μπάλα και ταινίες κάνε OTE TV. Βέβαια η ote πρέπει να σου κάνει τη προσφορά αυτή και όχι η forthnet (σε μένα έγινε ακριβώς το αντίθετο - είχα forthnet και με πήραν από τον OTE)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...